marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea care circula pe tot internetul. Cum arata Arhanghelul din X-men:Apocalypse

Regizorul Bryan Singer isi tine la curent fanii la fiecare miscare de pe platourile de filmare. Acesta a postat o noua imagine de la filmarile X-men:Apocalypse.

Imaginea care circula pe tot internetul. Cum arata Arhanghelul din X-men:Apocalypse

Bryan Singer imita jocul "Guitar Hero" chiar inainte de a a filma o scena in care apare un nou personaj, Archangerl. Acesta tine in mana o arma care pare a fi facand parte din recuzita personajului Archangel si ar putea fi un proiectil

Eroul va fi jucat de Ben Hardy si aceasta este prima data cand regizorul confirma oficila prezenta lui, printr-un #hashtag special #archangel.


 Actiunea din X-men: Apocalypse se concentreaza in jurul eroului negativ, Apocalypse (Oscar Isaac), un mutant de 5000 de ani care isi cauta Cei 4 calareti. Archangel este unul dintre cei 4 Calareti. Interesant este ca ultimul Calaret al lui Apocalypse este nimeni altul decat Magneto (Michael Fassbender), care in acest capitol traieste in exil de 10 ani, in Polonia, dupa  evenimentele din X-men:Days of Future Past.


Dupa ce Profesorul X (James McAvoy) si Mystiqu (Jennifer Lawrence) descopera planurile lui Apocalypse,  acestia recruteaza un nou membru in echipa mutantilor Jean Grey (Sophie Turner), Jubilee (Lana Condor), Cyclops (Tye Sheridan) si Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee).

X-men: Apocalypse se va lansa in cinematografele din intreaga lume pe 27 mai 2016
 

 

 

Playing air guitar #archangel #xmen #xmenapocalypse

A photo posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies