marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea de 2 milioane de like-uri. Vin Diesel s-a pozat alaturi de una dintre cele mai sexy femei din lume: cine este partenera lui in noul film din seria "Triplu X"

Vin Diesel a postat o imagine pe Facebook care a primit numeroase reactii din partea fanilor sai. Actorul apare intr-o imagine alaturi de Miss Columbia, Ariadna Gutierrez, care va fi si partnera lui in urmatorul film din seria "Triplu X".

Imaginea de 2 milioane de like-uri. Vin Diesel s-a pozat alaturi de una dintre cele mai sexy femei din lume: cine este partenera lui in noul film din seria Triplu X

Vin Diesel si Miss Columbia vor juca impreuna in "xXx: The Return of Xander Cage", noul film din serie, ce se va lansa in 2017, informeaza Variety.

 

Gutierrez a devenit cunoscuta la nivel mondial dupa ce a fost anuntata, din greseala, ca fiind castigatoarea Miss Universe, de catre prezentatorul Steve Harvey. Acesta si-a cerut scuze in cateva secunde, spunand ca a comis o eroare si ca adevarata castigatoare este concurenta din Filipine.

 

Insa, aceasta eroarea aproape ca a facut-o mai celebra decat pe detintoarea titului, si Gutierrez a primit si primul rol din cariera. Filmarile pentru noul film  "Triplu X" au loc in Toronto si Republica Dominicana. Cei de la Paramount au anuntat ca data oficiala de lansare este 20 ianuarie 2017.

Primul film a aparut in 2002, iar continuarea a fost lansata in 2005. Dupa un deceniu, Vin Diesel se va intoarce in rolul lui Xander Cage. Anuntul a fost facut oficial pe Instagram, chiar de actor, care a scris ca filmarile vor incepe in decembrie anul acesta, in Filipine.

 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies