marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ilinca Manolache, una dintre cele mai stilate tinere actrite din Romania: Imi doresc sa fac film dar, intre timp, sunt foarte multumita ca fac teatru

Are bun simt, o frumusete atipica, se imbraca cu gust, nu este hipsterita si este foarte naturala. Ilinca Manolache provine dintr-o familie de actori: Dinu Manolache si Rodica Negrea, a absolvit UNATC-ul in 2008 si vorbeste relaxat despre lucrurile care ii plac si despre pasiunile sale.

Ilinca Manolache, una dintre cele mai stilate tinere actrite din Romania: Imi doresc sa fac film dar, intre timp, sunt foarte multumita ca fac teatru

Parintii tai sunt actori…ai copilarit in teatru…nu iti venea sa stai in cabina si sa dormi acolo peste noapte?

Ilinca Manolache: Am copilarit in Teatrul Mic, este adevarat. Imi placea foarte mult sa stau in cabina si sa cotrobai printre fardui, costume, pantofi, palarii si toate minunatiile...Mi se deschidea un apetit urias, dupa ce vedeam un spectacol de teatru, sa fac si eu ceva asemanator.

Tin minte ca aproape de fiecare data cand ajungeam acasa inventam scenete solo care atrageau dupa sine si o costumatie si un machiaj...deci rascoleam printre lucrurile mamei si in camera mea ma faceam ca sunt si eu actrita...Partea cu dormitul in teatru mi-e straina, insa.


Exista actori care pentru bani joaca mai mult in filme si aproape deloc teatru? Ai putea sa faci treaba asta?

Ilinca Manolache: Actorii care joaca in filme nu o fac doar pentru bani. In general actorii doresc sa isi faca meseria, ca e film, ca e teatru, ca e telenovela...ei vor sa isi faca meseria.

Din pacate lumea teatrului si lumea filmului sunt doua lumi care se cam indeparteaza desi numitorul comun este actorul. Nu am o explicatie...Imi doresc sa fac film dar, intre timp, sunt foarte multumita ca fac teatru!


Care sunt cei mai talentati 3 actori din generatia ta?

Ilinca Manolache: In generatia mea sunt foarte multi actori talentati! Nu pot sa numesc 3 pentru ca mi-ar parea rau ca nu l-am numit si pe al 4-lea si pe al 5-lea...etc

Care este ultimul film vazut si placut?

Ilinca Manolache: Ultimul film vazut se numeste "About Ely" a lui Asghar Farhadi.

 

Citeste tot interviul pe www.debarbati.ro


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies