marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Il mai tii minte pe doctorul Carlilse Culen din seria Twilight? Cum arata acum actorul Peter Facinelli, alaturi de iubita sa

Inainte de a juca in celebrele filme cu vampiri, Peter Facinelli era cunoscut pentru rolul din serialul Fastlane, dar si pentru interpretarea lui Mike Dexter din Can't Hardly Wait. Dupa incheierea seriei Twilight, Facinelli a avut rol principal in serialul Nurse Jackie si a aparut un sezon si in Glee.

Il mai tii minte pe doctorul Carlilse Culen din seria Twilight? Cum arata acum actorul Peter Facinelli, alaturi de iubita sa

Dupa o casnicie de aproape 12 ani, Peter Fancinelli si Jennie Garth, starul din Beverly Hills, au divortat, desi aveau impreuna trei copii. La cateva luni dupa anuntarea vestii, actorul a inceput o noua relatie, cu Jaimie Alexander, o actrita tanara, frumoasa si populara, pe care fanii au indragit-o dupa ce a aparut in seria "Thor".

Cei doi s-au logodit in martie 2015, insa inca nu se grabesc sa faca pasul cel mare, sa se casatoreasca. Intr-un interviu acordat pentru People, actrita de 31 de ani a declarat: "Ne bucuram de timpul petrecut impreuna si lasam lucrurile sa evolueze de la sine. O bucata de hartie nu va schimba situatia dintre noi".

 

"Suntem doi oameni foarte ocupati si vrem sa ne asiguram ca atunci cand ne vom casatori, vom putea sa petrecem timpul necesar alaturi de familie si de prieteni, deoarece ne dorim o petrecere frumoasa si amuzanta", a marturisit vedeta.


Galerie foto


Modifică setările cookies