marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ice Bucket Challenge: Vin Diesel l-a provocat pe Vladimir Putin  in cea mai populara campanie caritabila a momentului. Ce alte vedete au acceptat provocarea

Ice Bucket Challenge, cammpanie umanitara de strangere de fonduri lansata de fundatia ALS, a devenit cel mai viralizat subiect al momentului pe retelele de socializare si nu e de mirare, tinand cont modul in care apar vedetele. Acestea trebuie sa isi toarne o galeata de apa rece in cap si sa nominalizeze mai departe o alta vedeta.

Ice Bucket Challenge: Vin Diesel l-a provocat pe Vladimir Putin in cea mai populara campanie caritabila a momentului. Ce alte vedete au acceptat provocarea

Insa, Vin Diesel a reusit sa ii intreaca pe toti si l-a nominalizat chiar pe Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, dar si pe Michelle Obama, Prima Doamna a Americii sau Angelina Jolie.

 

Numeroase vedete au acceptat provocarea #icebucketchallenge (acesta este hastagul de pe Facebook, care a devenit viral). Printre ei se numara Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Luke Evans, Dwayne Johnson, Jennifer Lopez, Nina Dobrev, Tom Hiddleston, Eva Longoria, David Beckham, Ashton Kutcher, Charlie Sheen, Ben Affleck, Jamie Dornan, Chris Pratt sau Tom Cruise.

 

Olivia Wilde a acceptat si ea provocarea, insa  intr-un mod neconventional. Aceasta si-a turna o galeta cu lapte mamar in loc de o galeata cu apa. In luna mai, actrita a devenit mama pentru prima data.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies