Ads by IBU ProTV
  • Non-stop... Non-stop 14:15 Movieplex Cinema Plaza Romania http://assets.sport.ro/assets/procinema/2013/10/17/image_galleries/31096/non-stop-1_size6.jpg
  • Regatul de gheata... Regatul de gheata 11:10 Cinema City Cotroceni http://assets.sport.ro/assets/procinema/2013/11/27/image_galleries/31382/frozen_size6._v1
  • Regatul de gheata... Regatul de gheata 11:00 Cinema City Sun Plaza http://assets.sport.ro/assets/procinema/2013/11/27/image_galleries/31382/frozen_size6._v1
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ianuarie – luna filmelor de actiune, la Pro Cinema

In luna ianuarie, actiunea explodeaza la Pro Cinema! Mel Gibson si Danny De Vito, Harrison Ford, Keira Knightley si Kevin Costner tureaza la maximum motoarele actiunii in luna ianuarie si trasforma Filmul de 10 in adrenalina pura.
   

Ianuarie ndash; luna filmelor de actiune, la Pro Cinema

Pe 11 ianuarie, Uma Thurman isi dezvaluie “Amintirile din abis”, la Filmul de 10, intr-un thriller halucinant.  Intr-un razboi total intre lideri rau famati ai lumii interlope, reprezentanti neo-nazisti si arabi, Michael Madsen este “Curierul mortii”.
    


Niciodata sa nu subestimezi puterea unei femei, mai ales cand aceasta este asasin in slujba mafiei! Kyra Sedgwick, Stanley Tucci, Robbie Coltrane, Robin Tunney si John Ritter asigura actiunea extrema in “Montana”.
    


Ce faci cand un tragic accident aviatic scoate la iveala faptul ca ai trait o viata in minciuna? Harrison Ford si Kristin Scott Thomas experimenteaza pe pielea lor “Ironia sortii” dupa ce descopera ca partenerii lor, pe care-I credeau fideli, aveau de ani de zile o relatie.   
    

Mesaje de dincolo de viata, aparitii stranii si o imposibila misiune de salvare vor asigura suspensul in “Vocea mortii 2”.  
    
Michael Douglas si Demi Moore, Mel Gibson si Danny Glover vor aduce in luna ianuarie, la Pro Cinema filme aflate in topul preferintelor telespectatorilor, precum “Arma mortala 2” si “Hartuire sexuala”.  
    

“Ducesa” Keira Knightley este si ea, alaturi de Ralph Fiennes, in luna ianuarie, la Pro Cinema intr-un film castigator al premiilor Oscar si Bafta.

 
 


Cele mai citite

Actorul care l-a transformat pe Iisus intr-un sex simbol. Ce s-a intamplat cu 12 dintre actorii care l-au jucat pe Hristos in filme

De-a lungul timpului, cinematografia mondiala a fost fascinata de povestea lui Iisus. De la capodopera lui Zeffireli, "Iisus din Nazaret" si pana la contoversatul "Patimile lui Hristos" (2004) figura lui Iisus apare intr-o puzderie de filme, mai mult sau mai putin credibila. In constiinta cinefililor, actorul Robert Powell ramane insa Iisus din Nazaret.

Citeste mai mult ►