Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ian Somerhalder: vedeta din “Jurnalele vampirilor” sare in ajutorul sinistratilor din Filipine

4460 de persoane au fost ucise de devastatorul taifun Haiyan, care a avut loc in Filipine, iar comunitatea internationala s-a mobilizat pentru a-I ajuta pe supravietuitorii atat de incercati de aceasta tragedie.
   

Ian Somerhalder: vedeta din  Jurnalele vampirilor  sare in ajutorul sinistratilor din Filipine

articole relationate

Celebritati si oameni simpli au reactionat prompt la aceasta situatie, ajutand cu cat au putut, iar Ian Somerhalder, care interpreteaza rolul lui Damon Salvatore in “Jurnalele vampirilor”, s-a numarat printre acestia. Actoul, binecunoscut pentru implicarea sa in activitatile caritabile prin Ian Somerhalder Foundation a scris pe Twitter:
   

“Inima mea plange, in acest moment, pentru voi toti cei din Filipine. O sa va ajutam. Lumea intreaga este alaturi de voi in aceasta tragedie, pe care ati trait-o”, spune actorul.
   

Nu este prima data cand Ian Somerhalder, personajul malefic din “Jurnalele vampirilor” , sare in ajutorul celor aflati in nevoie.

 

De la oameni fara locuinte, animale fara stapan si pana la victime ale calamitatilor naturale din intreaga lume, titi au gasit compasiune si sprijin in Ian Somerhalder.
   

Serialul “Jurnalele vampirilor” este difuzat de Pro Cinema de luni pana vineri, de la miezul noptii.