marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ian Somerhalder si Nikki Reed s-au casatorit. Cat de frumosi au fost cei doi 

Fanele lui Ian Somerhalder au fost socate cand au aflat ca acesta s-a logodit cu iubita lui, Nikki Reed. Mai mult, cei doi n-au stat mult pe ganduri si s-au casatorit weekend-ul trecut, in Santa Monica.

Ian Somerhalder si Nikki Reed s-au casatorit. Cat de frumosi au fost cei doi

Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar acum si-au unit destinele. Dupa o relatie cu Nina Dobrev, colega sa din The Vampire Diaries, actorul Ian Somerhalder a regasit dragostea in bratele lui Nikki Reed.

 

Apropiatii acestora au stiut de ceva vreme si sperau ca cei doi sa impartaseasca vestea cu toata lumea. Actorul a impartasit pe contul sau de Twitter imagini de la nunta, intr-un moment romantic, in care acesta isi tine proaspata sotie in brate. "Cea mai frumoasa dimineata" a scris actorul.

 

 

Cei doi s-au casatorit dupa aproape un an de relatie si par extrem de fericiti. Ceremonia a avut loc departe de ochii lumii, intr-un cadru restrans, insa cativa papparazzi tot au reusit sa surprinda cateva momente in fotografii. Nikki Reed a optat pentru o rochie lunga si destul de stramta pe corp, cu spatele gol, in timp ce actorul a ales un costum alb, asortat cu rochia miresei sale. 

 

Fanele care inca mai suspina dupa el si Nina Dobrev au fost devastate de vestea primita. Cei doi au jucat impreuna in The Vampire Diaries si au format timp de cativa ani un cuplu si in viata reala. Nina Dobrev a anuntat ca paraseste serialul la finalul acestui sezon.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies