marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ian Somerhalder si Nikki Reed, cel mai sexy cuplu. Cum a fost fotografiat actorul din 'The Vampire Diaries" alaturi de sotia sa


El este cel mai fotogenic barbat din televiziune, iar ea una dintre cele mai sexy vampirite, asa ca impreuna nu pot arata altfel decat fabulos. Ian Somerhalder si Nikki Reed au fost fotografiati pe covorul rosu, la una dintre cele mai frumoase aparitii avute impreuna.
Ian Somerhalder si Nikki Reed, cel mai sexy cuplu. Cum a fost fotografiat actorul din The Vampire Diaries alaturi de sotia sa

Chiar daca exista un numar mare de voci care spun ca Ian se potrivea mult mai bine cu fost sa iubita vampirita, Nina Dobrev,  actorul si sotia sa, Nikki Reed, au o multime de fani. Pe buna dreptate, avand in vedere ca cei doi stralucesc atunci cand apar impreuna.

Nikki Reed, la varsta de 28 de ani, este una dintre cele mai invidiate vedete de la Hollywood,  multe femei dorindu-si sa fie in locul ei, casatorite cu unul dintre cei mai sexy barbati din showbiz. In plus, bruneta are si un corp de invidiat. La ultima sa aparitie alaturi de Ian, vedeta a purtat o rochie de culoare bleumarin, stramta, cu portiuni din dantela si voal care au transformat rochia intr-o tinuta eleganta, dar sexy in acelasi timp.

Desigur ca si Ian, cu 9 ani mai in varsta decat sotia sa, s-a asortat, purtand un costum elegant in aceeasi culoare ca rochia lui Nikki si o camasa de culoare alba.

Fotografii au fost constant cu ochii pe ei, iar fotografiile cuplului sunt unele dintre cele mai frumoase.

Ian Somerhalder a capatat notorietate dupa rolul sau din serialul Vampire Diaries, in care a jucat alaturi de Nina Dobrev, formand un cuplu cu aceasta, atat in film cat si in viata reala.
 
La scurt timp dupa despartirea de Nina Dobrev s-a cuplat cu Nikki Reed, care intre timp a devenit sotia sa, in anul 2015. Cei doi sunt de nedespartit si au pasiuni comune, actoria fiind doar una dintre ele.

VEZI IMAGINEA AICI


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies