marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 a spulberat box-office-ul: este filmul cu cel mai bun debut in SUA in acest an

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 s-a lansat in forta in intreaga lume. In SUA Si Marea Britanie este filmul cu cel mai bun debut din acest an. Numai in SUA a strans incasari formidabile, de 123 de milioane de dolari, dupa primul weekend.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 a spulberat box-office-ul: este filmul cu cel mai bun debut in SUA in acest an

Al treilea film din seria The Hunger Games continua succesul precedentelor, iar Katniss Everdeen ramane eroina preferata a Americii. Totusi, cifrele s-au diminuat putin fata de primele doua filme din serie: Mockingjay Part 1 a obtinut cele mai mici cifre din serie in SUA - 123 de milioane de $ - fata de 152 de milioane de $ cat a avut Catching Fire in primul weekend. In Marea Britanie, filmul s-a lansat tot pe primul loc, cu incasari de 12. 6 milioane de lire sterline.


La nivel global, franciza The Hunger Games a ajuns la incasari de 1.5 miliarde de $. Ultimul film din serie se va lansa in 2015.
 

 

 

Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.

 

In The Hunger Games: Mockingjay - Part 1  Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.

 

 

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies