marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Laurie si-a luat adio de la cel mai popular serial din lume dupa 8 ani. Cele mai tari replici ale lui Gregory House

Actorii din House M.D. si-au luat adio ieri dupa 8 sezoane de la showul care a fost cel mai urmarit program TV in 2008 iar in 2009 a fost numit de The Examiner cel mai urmarit serial TV din lume. Cu toate ca serialul mai are 5 episoade pana la marele final de pe 21 mai, vedetele s-au reunit ieri pentru petrecerea de adio.

Hugh Laurie si-a luat adio de la cel mai popular serial din lume dupa 8 ani. Cele mai tari replici ale lui Gregory House

Peter Jacobson, Omar Epps, Jesse Spencer, Odette Annable, Hugh Laurie, Charlyne Yi, creatorul serialului David Shore si Robert Sean Leonard  au fost prezenti aseara la petrecerea de adio. Serialul "House M.D." a fost lansat in America in toamna lui 2004 si, pana in prezent, a obtinut 22 premii si peste 30 nominalizari, dintre care cele mai importante sunt cele doua Globuri de Aur castigate de Hugh Laurie in 2006 si 2007, dar si cele 5 premii Emmy castigate de serial.


"In general, sunt coplesit cand vine vorba sa-mi iau la revedere, insa nici la primele intalniri nu sunt foarte bun. Imi iau adio  de la un personaj si de la cei 300 de oameni cu care am lucrat timp de 8 ani. Este un moment emotionant" a declarat  starul serialului Hugh Laurie. In urma succesului acestui serial, care este inclus in mod constant in randul celor zece productii cu cele mai mari audiente in Statele Unite, Hugh Laurie a ajuns sa fie considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lumea showbiz-ului, insa cei 8 ani de serial si-au pus amprenta asupra sa.  Actorul de 52 de ani, castigator a doua Globuri de Aur, a ajuns un adevarat fenomen mondial si a fost numit in 2009 starul de televiziune care atrage cel mai mare numar de telespectatori in fata micilor ecrane.


La sfarsitul lunii mai, arogantul, cinicul si mizantropul Dr House isi va lua adio de la fani in episodul  cu numarul 177 intitulat "Everyone Dies" ( Toata lumea moare) o trimitere catre cea mai faimoasa replica a sa "Everyone Lies" ( Toata lumea minte) care a fost si titlul primului episod difuzat in 2004. Ultimul episod a fost subiectul unor aprinse speculatii, presa americana lansand teorii potrivit carora am putea asista la moartea lui Gregory House. Producatorii au confirmat ca pentru ultimul episod se vor intoarce Olivia Wilde, Kal Penn si Amber Tamblyn.


Serialul "Dr. House" a fost desemnat cel mai popular program difuzat de un post de televiziune, deoarece a reusit sa atraga in fata micilor ecrane 81,8 milioane de telespectatori din 66 de tari, depasind performanta reusita de serialul "CSI: Miami", care se bucura de o audienta de 73,8 milioane de telespectatori, a stabilit guinnessworldrecords.com in 2010.

 

Un serial de mare success, posesor al unui numar impresionant de fani, "Dr. House"  a atras cu o abordare cu totul si cu totul noua a dramei medicale. House rezolva mistere ca un Sherlock Holmes modern in care bolile sunt personajele negative iar eroul este un medic extrem de necuviincios si de controversat, care n-are incredere in nimeni... mai ales in pacientii sai.


 

Serialul a inceput sa piarda din fani dupa plecarea actritei Lisa Edelstein iar la inceputul acestui an postul TV Fox a anuntat ca House M.D. va fi anulat dupa 8 sezoane.

Cele mai tari replici ale lui Gregory House:


1. Toata lumea minte
2. Sunt doua lucruri pentru care oamenii devin prosti: banii si sexul
3.Daca vorbesti cu Dumnezeu, esti credincios. Daca Dumnezeu vorbeste cu tine, suferi de o psihoza.
4. Daca poti simula sinceritatea, poti simula aproape orice.
5. Inca e ilegal sa faci autopsie unei persoane vii?
6. Religia nu e opiumul maselor; e un placebo al maselor.
7. Corpurile noastre cedeaza, uneori cand avem 90 de ani, uneori chiar inainte sa ne nastem, dar se intampla intotdeauna si nu exista niciodata niciun pic de demnitate. Nu imi pasa daca poti sa mergi, sa vezi, sa te stergi la fund singura. E intotdeauna oribil - intotdeauna! Putem sa traim demn - dar nu putem sa murim demn.
8. Ce mai e viata fara capacitatea de a lua decizii tembele?
9.Cand joci dupa reguli, doar cei din jurul tau sunt fericiti.
10. Succesul cuiva dureaza pana la primul rateu. Esecul e nemuritor
11.Nu sunt trist, sunt complicat. Fetelor le place asta.
12. Ma gandeam sa va ascult teoriile, sa-mi bat joc de ele, apoi sa le urmez pe ale mele. Ca de obicei.
13.Esti bun. Nu compromite asta doar pentru ca esti nefericit
14. Ai trei optiuni in viata sa fii bun, sa devii bun sau sa renunti
15. Majoritatea casatoriilor de succes sunt bazate pe minciuni
16. Treizeci la suta din tati nu isi dau seama ca de fapt cresc copilul altcuiva.
17. Pacientii vor intotdeauna dovezi. Nu fabricam masini aici, nu oferim garantii.
18. Lucrul minunat legat de a spune oamenilor ca sunt pe moarte este ca imediat isi clarifica prioritatile. Afli ce conteaza pentru ei. Pentru ce sunt dispusi sa moara. Pentru ce sunt dispusi sa minta.
19. Cum spunea odata filosoful Jagger in viata nu primesti intotdeauna ce vrei
20. Adevarul incepe cu o minciuna.


 



Modifică setările cookies