marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Laurie: Doctor House va juca intr-un nou serial, in rol de pirat

Actorul britanic Hugh Laurie se intoarce pe micile ecrane la aproape un an dupa ce a pus capat captivantei povesti a arogantului si genialului Doctor House.

Hugh Laurie: Doctor House va juca intr-un nou serial, in rol de pirat


Postul american de televiziune NBC este pe cale sa dea o mare lovitura scrie deadline.com anuntand ca Hugh Laurie se afla in negocieri cu NBC pentru un serial de aventuri cu pirati, numit Crossbones.


Serialul va fi creat de Neil Cross cunoscut pentru Luther si produs de Walter Parkes si Laurie MacDonald. Hugh Laurie, in varsta de 53 de ani, va juca rolul celebrului pirat englez - Blackbeard asa ca nu-si va abandona din nou accentul.


Cele 10 episoade din primul sezon au actiunea plasata in 1975 in insulele din New Providence. Aici diabolicul pirat Edward Teach, aka Blackbeard (Hugh Laurie) domneste peste o populatie de hoti, marinari si nelegiuiti. Insula este ca niciun alt loc din lume, insa ameninta comertul international.


Noul serial va fi coprodus de Universal TV cei care au realizat pentru postul FOX si Doctor House care s-a incheiat in acest an dupa 8 sezoane. House M.D. sau Dr. House a devenit un adevarat fenomen mondial in ultimii ani. Serialul a fost desemnat cel mai popular program difuzat de un post de televiziune, deoarece a reusit sa atraga in fata micilor ecrane 81,8 milioane de telespectatori din 66 de tari, depasind performanta reusita de serialul "CSI: Miami", care se bucura de o audienta de 73,8 milioane de telespectatori.

Un serial de mare success, posesor al unui numar impresionant de fani, "Dr. House" a atras cu o abordare cu totul si cu totul noua a dramei medicale. House rezolva mistere ca un Sherlock Holmes modern in care bolile sunt personajele negative iar eroul este un medic extrem de necuviincios si de controversat, care n-are incredere in nimeni... mai ales in pacientii sai.


 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies