marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman vrea sa-l aduca pe Wolverine in echipa The Avengers si sa lupte cu Hulk

Ar putea unul dintre cei mai iubiti super eroi Marvel sa se alature Razbunatarilor? Actorul Hugh Jackman a declarat ca si-ar dori foarte mult sa il vada pe Wolverine luptandu-se alaturi de echipa The Avengers, scriu cei de la Variety.

Hugh Jackman vrea sa-l aduca pe Wolverine in echipa The Avengers si sa lupte cu Hulk

"Mi-ar placea ca Wolverine sa faca parte din echipa The Avengers. In acea echipa e o disfunctionalitate care functioneaza totusi si cred ca si-ar gasi locul si Wolverine. Plus ca mi-ar placea sa ma lupt cu Hulk. Ambele personaje sunt dominate de furie si cred ca ne-am distra. Crede ca eu as pierde".
 

 

Nu este prima data cand Jackman face aceste afirmatii. Si acum 2 ani, actorul australian a facut comentarii asemanatoare, dupa lansarea filmului  The Avengers. Filmele cu super eroi par a fi cele mai populare in randul publicului, daca ne luam dupa incasarile uriase ale acestor productii. La acest capitol, studiourile Marvel domina fara indoiala piata si au creat un univers cu nenumarate posibilitati. Cu toate astea, cei de la Marvel au un numar limitat de personaje pe care le pot folosi in filme, din cauza drepturilor de copyright. Cu toata ca in beznile desenate originale faceau parte si Wolverine si Spider-Man din echipa Razbunatorilor, in filmul lui Joss Whedon cele doua personaje nu apar.


 


Ramane de vazut dac Wolverine va face parte din The Avengers, insa pana atunci are o misiune grea de indeplinit in X-men: Days of Future Past, ce se lanseaza in Romania incepand cu 23 mai.


itlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.



 

 

X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Hugh Jackman, Halle Berry, Ellen Page.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies