marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman vrea sa fie James Bond. Vezi care sunt cele mai bune roluri din cariera sa

Australianul Hugh Jackman este interesat sa joace rolul celebrului agent 007, James Bond. Actorul a dezvaluit ca a primit propunerea in perioada in care Daniel Craig a fost ales noul Bond. Din cauza programului incarcat, Jackman a refuzat oferta, insa inca isi doreste rolul.

Hugh Jackman vrea sa fie James Bond. Vezi care sunt cele mai bune roluri din cariera sa

Hugh Jackman, pe primul loc in ultimele 2 saptamani in box-office-ul din SUA cu filmul Real Steel, a recunoscut ca inca se mai gandeste la rolul lui James Bond:


"Acum cativa ani am primit un telefon de la agentul meu care ma anunta ca sunt unul din favoritii pentru rolul James Bond. Oricat de tentanta ar fi fost oferta, am refuzat pentru ca in acel moment filmam pentru X-men 2, iar Wolverine devenise o parte din viata mea si nu vroiam sa fac doua roluri iconice in acelasi timp", a  povestit actorul

"Cred ca orice barbat viseaza sa-l joace pe James Bond. Doar ca la mine a venit oferta in cel mai nepotrivit moment. Daca ar mai fi interesati, nu as mai refuza rolul" a mai adaugat Jackman.

Daca ar fi ales pentru rolul agentului 007, Hugh Jackman ar fi al doilea actor australian din istorie care-l joaca pe James Bond, dupa George Lazenby. Acesta a jucat intr-un singur film din franciza - On Her Majesty's Secret Service din 1969 si a fost catalogat ca unul dintre cei mai slabi interpreti ai eroului.


Dar Hugh Jackman a demonstrat ca are suficient talent si carisma incat sa fie perfect pentru rolul elegantului agent 007. In varsta de 43 de ani, Hugh este din nou pe val cu cel mai recent film al sau, Real Steel care a strans in numai doua saptamani de la lansare incasari globale de 108 milioane de dolari. Filmul in care Jackman joaca rolul unui fost luptator care incearca sa castige faima pierduta antrenand roboti, a cucerit pe toata lumea, la fel si prezenta micutului actor Dakota Goyo, care a stralucit in rolul fiului de care personajul lui Jackman trebuie sa aiba grija.

Hugh Jackman, nascut in Sydney, Australia, si-a inceput cariera in mini-seria TV "Correlli" din 1995, in care a jucat alaturi de Deborra-Lee Furness,actuala sa sotie, cu care este casatorit de 15 ani.

Talentul sau actoricesc i-a adus roluri variate inclusiv in teatru. Insa marea lovitura a dat-o in 2000, cand a fost distributit in rolul lui Wolverine din superproductia X-men. Wolverine a devenit cel mai celebru rol al actorului si a atras milioane de fani ai personajului inspirat din benzile desenate Marvel. Hugh Jackman a jucat in urmatoarele doua filme din serie si in prequel-ul X-men Origins: Wolverine, care va avea parte de o continuare in 2013.


Iata 5 dintre cele mai bune roluri din cariera sa

5. Seria X-men

Incepand din anul 2000, cand a fost lansat primul fim X-men, Hugh Jackman cucerea fanii din lumea intreaga cu rolul lui Wolverine, care i-a marcat cariera si i-a adus celebritatea. Actorul a avut o prestatie apreciata de majoritatea criticiilor in toate cele trei filme din serie si in prequelul X-men Origins: Wolverine. La nivel mondial franciza a strans 936 de milioane de dolari.

4. Kate and Leopold

In 2001, Hugh Jackamn cucerea milioane de femei cu rolul din drama romantica Kate and Leopold, unde a jucat alaturi de frumusica Meg Ryan. Stuart (Liev Schreiber), fost iubit al lui Kate (Meg Ryan), descopera o poarta a timpului prin care il aduce in noul mileniu pe stra-strabunicul lui, Leopold (Hugh Jackman), care traia in anul 1867. Pentru prestatia sa din acest film, actorul Hugh Jackman a fost nominalizat la Globurile de Aur, la categoria “Cel mai bun actor”.

3. Real Steel

Real Steel, filmul cu care Hugh Jackman cucereste box-office-ul acum, este apreciat in special si pentru aparitia actorului australian care ramane la fel de simpatic si carismatic in rolul lui Charles Keaton, un fost luptator de box care incearca sa aiba grija de fiul sau instrainat.


2. The Fountain

In 2006, Hugh Jackman a schimbat putin registrul si a facut doua dintre cele mai speciale filme din cariera sa. The Fountain si The Prestige. Primul, in regia lui Darren Aronofksy, este o poveste de dragoste care se desfasoara in trei lumi paralele, se intinde pe o mie de ani si este o poveste emotionanta despre iubire si fragilitatea existentei noastre in univers. Hugh Jackman a convins inca o data ca este unul din actorii talentati si promitatori de la Hollywood, in rolul lui Tommy Creo, un barbat care cauta cu disperare un leac pentru a-si salva sotia (Rachel Weisz) de cancer. Vazut de o parte dintre critici drept o capodopera, The Fountain ramane unul din cele mai uluitoare filme din ultimii ani.

1. The Prestige

Tot in 2006, Hugh Jackman juca in The Prestige, film regizat de Christopher Nolan, in care actorul australian apare alaturi de Christian Bale si Scarlett Johansson. Pelicula, care ii prezinta pe cei doi actori in rolurile a doi magicieni din epoca victoriana care devin rivali si incearca sa descopere secretele trucurilor magice ale celuilalt, a fost foarte bine primita de critici, iar Hugh Jackman si Christian Bale laudati pentru interpretarile profunde. Considerat un film puternic si profund, The Prestige ramane poate cel mai bun film din cariera lui Hugh Jackman de pana acum.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies