marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman: starul din Wolverine fost diagnosticat cu cancer de piele

Actorul a dezvaluit fanilor pe contul sau de Instagram o fotografie prin care nasul acestuia apare bandajat. Fotografia este insotita de o explicatie, Jackman marturisind faptul ca a avut o interventie chirurgicala pentru a fi tratat de cancer de piele. El a facut o vizita doctorului dupa ce sotia sa, Deborra-Lee Furness, i-a atras atentia asupra unei umflaturi neregulate pe suprafata nasului.

Hugh Jackman: starul din Wolverine fost diagnosticat cu cancer de piele

Hugh Jackman a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer de piele si a suferit  o interventie chirurgicala. Fanii lui Wolverine au fost impresionati de faptul ca actorul a impartasit cu ei vestea, pe conturile de socializare si au sarit imediat in ajutor, trimitand mesaje de sustinere, scrie Daily Mail.

 

Jackman a fost diagnosticat cu afectiunea carcinom bazocelular, o tumora a pielii frecvent intalnita pe zonele care au fost expuse indelung la soare de-a lungul vietii. Prin postarea sa, acesta isi sfatuieste fanii sa foloseasca crema de protectie solara si sa evite expunerile la razele ultraviolete puternice.

 


In luna iunie, un alt coleg de breasla de-al sau, Samuel L Jackson, a incurajat oamenii sa vorbeasca mai mult despre aceasta afectiune, considerand ca populatia duce lipsa de educatie medicala. Ambii actori sustin faptul ca oamenii se rusineaza de aceasta conditie delicata si evita sa discute, cei diagnosticati cu diferite tipuri de cancer preferand sa se izoleze in majoritatea cazurilor. Alte detalii cu privire la starea sanatatii sale, dupa postarea de pe internet, nu sunt cunoscute.

 

 


In ceea ce priveste cariera actorului, reprezentantii sai sunt in tratative cu cei de la Twentieth Century Fox pentru inca o aparitie cinematografica in rolul lui Wolverine. Conform celor de la Deadline, regizorul James Mangold poarta zilele acestea discutii cu cei de la Fox pentru a obtine aprobarea scrierii si ecranizarii unui nou episod din seria ce i-a adus lui Jackman succesul. Lauren Shuler Donner a fost deja contactat pentru a fi anuntat ca va fi in continuare producatorul. Scenariul sta inca sub intrebare.

   

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies