marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, schimbare radicala de look, dupa ce s-a tuns chel pentru noul sau film: cum va arata in rolul piratului Blackbeard

Hugh Jackman si-a socat fanii dupa ce a postat o imagine pe contul sau de Instagram in care isi afiseaza noul look pentru viitorul sau ro. Actorul australian s-a tuns zero si si-a modelat barba pentru rolul piratului Blackbeard in noul film cu Peter Pan.

Hugh Jackman, schimbare radicala de look, dupa ce s-a tuns chel pentru noul sau film: cum va arata in rolul piratului Blackbeard

"Blackbeard si born" a scris Hugh Jackman pe contul sau de Instagram, dupa ce postat o imagine cu el chel, in pregatiri pentru urmatorul sau rol. Filmul "Peter Pan" va fi regizat de Joe Wright ("Anna Karenina") si are o distributie excelenta formata din nume ca Amanda Seyfried, Garrett Hedlund, Rooney Mara sau Levi Mille, cel care il va juca pe Peter Pan.

 

Fanii au reactionat imediat in comentarii si au scris ca este greu de recunoscut: "m-am uitat de doua ori pana sa imi dau seama ca este el" sau "nu te recunosc, ce schimbare". Altii l-au comparat imediat cu Heisneberg, pseudonimul personajului jucat de Bryan Cranston in serialul "Breaking Bad".

 

Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook. Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Peter Pan urmeaza sa fie lansat pe 17 iulie 2015 si va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala.

 

 

Hugh Jackman nu este strain de transformari spectaculoase. Acesta s-a facut numai muschi pentru rolul Wolverine in seria X-men si a reluat atrenamentele dure de fiecare data cand a revenit in rolul mutantului. O alta transformare impresionanta a suferit-o pentru rolul lui Jean Valjean din Les Miserables. Actorul in varsta de 44 de ani a fost metamorfozat cu ajutorul machiajului intr-un puscarias murdar si terminat din punct de vedere fizic, a declarat artista Lisa Westcott care s-a ocupat de machiajul actorilor. Actorul a purtat si o proteza dentara pentru a arata cat de mult i s-au deteriorat dintii alaturi de corp. Parul i-a fost smuls de paznicii inchisorii iar pe fata Jackman a purtat extensii de par care il faceau sa para nu doar mai slab, ci si mai batran. Cu ajutorul unor lentile de contact, ochii ii arata ingrozitor de rosii.

 

 

 

Intre timp, fanii il pot vedea in aceasta perioada in cinematografele din Romania in X-men:Days of Future Past, cel mai de succes film din serie.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies