marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, greu de recunoscut dupa ultima schimbare de look: cum a fost surprins actorul alaturi de sotia sa

Hugh Jackman a trecut in ultimele luni printr-o serie de transformari de look. Una dintre ele a avut legatura cu noul sau film, Peter Pan, in care il joaca pe piratul Blackbeard.

Hugh Jackman, greu de recunoscut dupa ultima schimbare de look: cum a fost surprins actorul alaturi de sotia sa

 

 

Dupa ce s-a tuns chel si si-a lasat barba, acum actorul a renuntat la barba, insa noul look il face in continuare greu de recunoscut, cu chelie, departe de imaginea de barbat fatal din seria X-men.

 

 


In urma cu cateva luni, actorul a anuntat pe retelele de socializare urmatorul sau proiect. "Blackbeard si born" a scris Hugh Jackman pe contul sau de Instagram, dupa ce postat o imagine cu el chel, in pregatiri pentru urmatorul sau rol. Filmul "Peter Pan" va fi regizat de Joe Wright ("Anna Karenina") si are o distributie excelenta formata din nume ca Amanda Seyfried, Garrett Hedlund, Rooney Mara sau Levi Mille, cel care il va juca pe Peter Pan.

 


 

 

Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook. Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Peter Pan urmeaza sa fie lansat pe 17 iulie 2015 si va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala.

 

Sursa: Splash

 


Galerie foto


Modifică setările cookies