marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, cel mai dorit actor de la Hollywood, de nerecunoscut in rolul lui Jean Valjean. Vezi primele imagini

2012 se anunta un an nemaipomenit pentru filme. Musicalul "Les Miserables" care se bucura de o distributie fantastica se anunta unul din marile productii din acest an. Fanii au ramas impresionati dupa ce l-au vazut pe actorul Hugh Jackman in rolul lui Jean Valjean.

Hugh Jackman, cel mai dorit actor de la Hollywood, de nerecunoscut in rolul lui Jean Valjean. Vezi primele imagini

GALERIE FOTO: Cele mai tari roluri din cariera lui Hugh Jackman!

Nici cei mai infocati fani ai lui Hugh Jackman nu l-au recunoscut pe actorul de 43 de ani. Starul considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a socat cu o barba lunga, haine ponosite si o tunsoare inexplicabila pe platourile de la "Mizerabilii".

Rolul lui Jean Valjean este unul din visele lui Jackman cunoscut pentru talentul sau muzical. Actorul a obtinut rolul dupa o auditie de 3 ore, insa cea care i-a impresionat pe toti a fost Anne Hathaway care o va interpreta pe Fantine si care i-a lasat in lacrimi pe cei de pe platouri cu vocea ei.


Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


Castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Tom Hooper pregateste un musical de zile mari cu o distributie impresionanta. Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio este programata sa fie lansata in decembrie 2012 si aduce actori unul si unul.

Pentru prima data intr-un musical pe marele ecran, Russell Crowe va interpreta rolul nemilosului comisar Javert, in timp ce Hugh Jackman va juca rolul lui Jean Valjean. Actorul a fost ales unul dintre cei mai frumosi 50 de oameni din lume de catre revista People timp de cinci ani consecutiv, in perioada 2000 - 2004. In 2008, a primit titlul de Cel mai sexy barbat din lume din partea aceleiasi publicatii.

Hugh Jackman in rolul lui Jean Valjean


Helena Bonham Carter care a interpretat-o pe regina mama a Marii Britanii in filmul "Discursul regelui" de Tom Hopper va fi Madame Thenardier, in timp ce Anne Hathaway se pregateste pentru rolul lui Fantine. Sacha Baron Cohen a acceptat  rolul lui Thénardier. Amanda Seyfried va juca rolul lui Cosette, Samantha Barks o va interpreta pe Eponine iar britanicul Eddie Redmayne il va juca pe Marius.


Filmarile au inceput in februarie 2012 iar pelicula va fi turnata 3D. Filmul va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Hugo: fostul ocanas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

Musicalul "Les Miserables", dupa romanul omonim de Victor Hugo, a fost prezentat prima data la Londra, la Barbican, pe 8 octombrie 1985, iar din 2004 se joaca la Queen's Theatre. Pe 8 octombrie 2006, la cea de-a 21-a aniversare, spectacolul a devenit cel mai longeviv musical din lume, depasind recordul detinut anterior de "Cats", iar anul trecut, in ianuarie, a ajuns la 10.000 de reprezentatii.

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in roluri diverse, in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" si "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson. Nascut la Sydney, el a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2009, Hugh Jackman a prezentat gala premiilor Oscar.



Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies