marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman a fost operat a doua oara la nas dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Sotia lui este cea care l-a convins sa faca acest pas

Actorul Hugh Jackman, care in noiembrie a fost supus unei proceduri de extirpare a unui carcinom bazocelular la nivelul nasului, a repetat aceasta interventie chirurgicala, dupa ce a descoperit o alta inflamatie in aceasta zona, iar operatia a fost un succes.

Hugh Jackman a fost operat a doua oara la nas dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Sotia lui este cea care l-a convins sa faca acest pas



"Alt carcinom bazocelular. Acum l-am scos. Ii multumesc doctorului Albom si doctorului Arian. Va rog, folositi crema cu protectie solara!", a scris Hugh Jackman, joi, pe contul sau de Instagram, conformcontactmusic.com.


In noiembrie 2013, sotia actorului, actrita si producatoarea de film Deborra-Lee Furness, l-a incurajat pe actor sa mearga la dermatolog si sa efectueze un control pentru diagnosticarea "semnului" pe care il avea pe nas.

 

 

 

 

 

"Tot timpul, am crezut ca nu era mare lucru, dar abia dupa aceea (medicii, n.r.) mi-au spus: «Chiar esti norocos ca ai venit acum la control»", a adaugat Jackman pe Instagram. Carcinomul bazocelular este cea mai frecventa forma de cancer de piele si afecteaza peste 90% din pacientii americani. Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, daca tumoarea respectiva este inlaturata, poate leza tesutul din jur si lasa semne, conform site-ului medical WebMD.com

 

 

Hugh Jackman are o cariera impresionanta, alcatuita atat din blockbustere ca "X-men" sau "Wolverine", dar si din filme de Oscar ca "Mizerabilii" sau "Prestigiul". Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar si BAFTA si recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

 

 

Hugh Jackman si sotia sa

 


Recent, Hugh Jackman a jucat alaturi de Jake Gyllenhaal in drama "Prizonieri/ Prisoners" (2013), care spune povestea unui tata aflat in cautarea fiicei sale rapite si a prietenei acesteia si care incearca sa isi faca singur dreptate dupa ce politia nu reuseste sa le gaseasca pe cele doua fetite. In aceasta luna, fanii il vor revedea in rolul mutantului Wolverine, in X-men:Days of Future Past, ce se lanseaza si in Romania, pe 16 mai.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies