marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman a confirmat: "Wolverine 3" este ultimul film in care il mai joaca pe popularul supererou X-men

Acum doua luni, Hugh Jackman a dat de inteles in presa ca va reveni inca o data in celebrul rol al supereroului Wolverine in al treilea film de sine statator. Insa, aceasta va fi si ultima data cand il mai joaca pe eroul cu gheare de adamantium.

Hugh Jackman a confirmat: Wolverine 3 este ultimul film in care il mai joaca pe popularul supererou X-men

Intr-o aparitie in emisiunea celebrului Dr.Oz, actorul australian a declarat ca dupa "Wolverine 3" renunta la rolul care l-a transformat intr-un idol pentru milioane de fani. "Aceasta va fi ultima data. Cred ca va fi momentul cel mai potrivit. Nu m-am gandit niciodata ca voi juca timp de 17 ani un personaj, nici nu m-am gandit ca popularitatea lui va dura atat. Sunt recunoscator fanilor care au avut incredere in mine si pentru faptul ca am avut oportunitatea sa joc acest personaj. In mintea mea, stiu ca aceasta este ultima data cand mai fac acest rol. Cred ca este momentul si modul perfect pentru a incheia acest capitol."

 


"Wolverine 3"
este regizat tot de James Mangold si ar trebui sa intre in cinematografe incepand cu 3 martie 2017. Site-urile de specialitate de peste Ocean scriu ca Jackman ar avea si o aparitie cameo in "X-men:Apocalypse", care intra in cinema din 27 mai 2016.

 

Actorul se pregateste intens in sala de forta pentru ultima aparitie in rolul lui Wolverine. Din 2000 incoace, australianul a fost constant prezent in sala de forta pentru a-si mentine fizicul si muschii impresionanti. Acum doua zile, starul a publicat un video pe contul sau de Instagram, in care le arata fanilor sau cum se antreneaza. Acesta a reusit performanta de a intra in clubul select al celor care reusesc sa ridica 450 de kg in greutati.

 

 

 

The deadlift that brought me into the 1000lb Club.

A video posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies