marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Grant si Meryl Streep fac un cuplu fermecator in "Florence Foster Jenkins". Cum arata cei doi actori

A aparut prima imagine din filmul ""Florence Foster Jenkins", cu Hugh Grant si Meryl Streep, o drama cu accente comice, regizata de Stephen Frears, cunoscut pentru "The Queen".

Hugh Grant si Meryl Streep fac un cuplu fermecator in Florence Foster Jenkins . Cum arata cei doi actori

 

Desi par o combinatie ciudata, Meryl Streep si Hugh Grant promit sa faca un cuplu fermecator in prima imagine din "Florence Foster Jenkins". Subiectul filmului aduce in prim plan viata unei mostenitoare din New York, Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), care vrea cu orice pret sa isi implineasca visul vietii, de a fi cantareata de opera. Daca in capul ei vocea ii suna minunat, ceilalti din jur considera ca are o voce groaznica si ca este deloc talentata.
 

Sotul ei si in acelasi timp manager, St Clair Bayfield, un actor britanic ce provine dintr-o familie aristrocrata, incearca sa o menajeze pe sotia sa si sa nu-i spuna adevarul. Dar totul se va schimba cand Florence decide sa tina un concert public la Carnegie Hall, in 1944.
 

 


Nu s-a stabilit inca o data de lansare, dar cel mai probabil va fi lansata in 2016. Filmarile au loc in aceasta perioada in Londra si distributia mai include nume ca Simon Helberg, Rebecca Ferguson si Nina Arianda. Acesta nu este primul musical pentru niciunul dintre actori, iar filmul se anunta a fi captivant, mai ales pentru fanii celor doua staruri.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies