marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Honest Trailer pentru Home Alone: cel mai iubit film de Craciun este parodiat, cat de sadic este Kevin

Home Alone a devenit un clasic pentru sarbatorile de iarna, vizionarea povestii lui Kevin devenind o traditie de Craciun pentru milioane de oameni.

Honest Trailer pentru Home Alone: cel mai iubit film de Craciun este parodiat, cat de sadic este Kevin

Filmul realizat de John Hughes aduce in prim plan povestea lui Kevin (Macaulay Culkin), un baietel care este obligat sa petreaca singur ajunul Craciunului, dupa ce familia lui pleaca in vacanta si il uita acasa. Cand doi hoti incearca sa sparga locuinta, Kevin face orice pentru a o proteja.

 

Cei de la Screen Junkies au realizat un altfel de trailer care pune intr-o lumina negativa faimoasa comedie, dubland o parte cu Ferris Bueller si o parte cu Saw. Este o descriere brutala, dar justa, mai ales ca in montajul realizat sunt scoase in evidenta capcane periculoase.


Home Alone ramane unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90 cu 533 de milioane de dolari incasari. Aventurile clanului McCallister si ale micutului erou Kevin uitat mereu de sarbatori si pus in situatia de a le tine piept unor hoti cam tembeli sunt adorate de toti copiii din lume, dar si de adulti.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies