marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Heroes: unul dintre cele mai populare seriale va fi continuat cu o mini-serie tv, ce surprize pregatesc cei de la NBC

Serialul de succes Heroes va fi reinviat si adus sub o noua forma pe micile ecrane. NBC vrea sa lanseze mini-seria tv "Heroes Reborn", in 2015, la carma filmarilor fiind creatorul serialului original Tim Kring, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Heroes: unul dintre cele mai populare seriale va fi continuat cu o mini-serie tv, ce surprize pregatesc cei de la NBC


Mini-seria trebuie sa contina 13 episoade, insa producatorii tin sub secret povestea. Recent, a fost difuzat un scurt teaser, in timp ce se difuzau Jocurile Olimpice de la Soci, sambata seara.

Decizia de a readuce personajele din Heroes la viata a venit dupa ce producatorii au analizat si au fost incantati sa vada ca genul science-fiction este unul extrem de popular in televiziune. Alte posturi de televiziune au continuat succesul cu seriale cu super eroi si vor lansa si alte productii noi in acest sezon, asa ca NBC vrea sa fie un concurent solid in acest domeniu.


Seria originala Heroes a fost lansata in 2006 si a durat pana in 2010. Starurile serialului au fost Zachary Quinto, Milo Ventimiglia si Hayden Panettiere, care si-au lansat carierele astfel.

"Impactul pe care l-a avut Heroes in televiziune este unul impresionant. Putine show-uri se bucura de o astfel de popularitate si ne-am gandit ca e momentul sa  il readucem in atentia fanilor. Ne bucuram ca Tim Kring s-a alatura noului proiect. Nu vom divulga secretele pana aproape de data lansarii, dar va promitem ca veti avea multe surprize" au spus cei de la NBC intr-un comunicat oficial.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies