marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hercules: surprize la avanpremiera din Romania. Cei 4 romani care au lucrat in echipa efectelor speciale au adus elemente de recuzite speciale

Joi seara, 24 iulie, a avut loc avanpremiera filmului „Hercules”. „Este o poveste plina de actiune sustinuta, umor si batalii impresionante, care plac tuturor. Insa sper ca oamenii sa plece de la film simtind forta convingerii lui Hercules”, spunea regizorul Brett Ratner.

Hercules: surprize la avanpremiera din Romania. Cei 4 romani care au lucrat in echipa efectelor speciale au adus elemente de recuzite speciale

Vezi aici mai multe imagini

 

Forum Film Romania le-a facut o surpriza participantilor la eveniment, aducandu-i pe cei patru romani din Gheorgheni, care au lucrat ca tehnicieni de efecte speciale pentru pelicula „Hercules”. Szilard Gergely, Laszlo Gergely, Claudiu Zoltan Medve si Florin Catrinoiu au fost mai bine de jumatate de an, in 2013, pe platourile de filmare din Budapesta, de unde au venit cu o multime de amintiri, dar si cu o parte din recuzita din film. Cateva dintre aceste obiecte, precum bata lui Hercules, sabii, sulite, scuturi, au fost expuse la avanpremiera, devenind punctul de atractie al invitatilor.  


„Hercules” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 25 iulie 2014, fiind proiectat in format 3D si IMAX 3D.

 

 

Om si legenda deopotriva, Hercules (Dwayne Johnson) conduce o banda de mercenari, pentru a ajuta la incheierea unui razboi civil sangeros din tinutul tracic si reintoarcerea pe tron a regelui de drept. Fiind un suflet chinuit inca de la nastere, Hercules are forta unui zeu, dar simte suferintele unei fiinte umane. Raufacatori de neimaginat vor testa puterea mitica a lui Hercules, in viziunea indrazneata a regizorului Brett Ratner asupra unuia dintre cei mai importanti eroi de actiune ai tuturor vremurilor.

 


Din distributia filmului fac parte si Ian McShane, Rufus Sewell,  Rebecca Ferguson, Joseph Fiennes si John Hurt.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies