marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Henry Cavill va juca in filmul "Mission: Impossible 6". De ce regizorul i-a spus ca ii va distruge contul de Instagram

Actorul Henry Cavill, in varsta de 33 de ani, va juca alaturi de Tom Cruise in cel de-al saselea film al francizei ”Misiune: Imposibila/ Mission: Impossible”.
Henry Cavill va juca in filmul Mission: Impossible 6 . De ce regizorul i-a spus ca ii va distruge contul de Instagram

Starul britanic a primit acest rol in urma unui schimb de mesaje amuzante pe reteaua de socializare Instagram cu regizorul peliculei, Christopher McQuarrie, informeaza contactmusic.com, potrivit News.ro.


Christopher McQuarrie, in varsta de 48 de ani, a publicat joi o fotografie pe Instagram, care il arata in timp ce se statea pe o stanca.


”Salut, Henry Cavill. Mi-a venit o idee. Ma intreb oare daca ai fi interesat de un rol in al saselea film din seria «Misiune: Imposibila». Nu e nicio presiune”, a scris regizorul in acel mesaj.


Henry Cavill i-a raspuns imediat: ”Cum as putea sa spun «nu» unui tip care are un par atat de perfect (sic!)”.


Regizorul l-a avertizat insa pe starul britanic in legatura cu scenele periculoase pe care va trebui sa le filmeze pentru acest lungmetraj: ”Excelent, Henry Cavill. Cateva avertismente: trebuie sa iti placa inaltimile mari, vitezele mari, vehiculele motorizate de tot felul (in special avioanele), cascadorii dificile, focuri de arma si explozii sporadice. Esti ok cu asta?”.


Actorul i-a raspuns astfel: ”Doar daca ma lasi sa zbor de-adevaratelea (sic)”.


”Credeam ca am precizat deja cascadoriile dificile. Deci, te bagi?”, a insistat Christopher McQuarrie.


Starul britanic nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns foarte repede: ”Ok, ma bag”.

Pentru a pecetlui aceasta ofertare publica a unui rol, regizorul a publicat ultimul mesaj in stilul binecunoscut al francizei de actiune ”Misiune: Imposibila”: ”Henry Cavill, esti minunat. Bine ai venit la bord. Contul tau de pe aceasta retea de socializare se va autodistruge peste 5 secunde”.


Filmul ”Mission: Impossible 6” va fi regizat de Christopher McQuarrie pe baza unui scenariu propriu. Cineastul american a scris si a regizat precedentul film din aceasta franciza, intitulat ”Mission: Impossible - Rogue Nation”, lansat pe marile ecrane in anul2015.

 
In noul film vor reveni Tom Cruise, Rebecca Ferguson si Jeremey Renner.


Filmul ”Mission: Impossible 6” va avea premiera mondiala pe 27 iulie 2018.


Despre Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill, cunoscut cu numele Henry Cavill, nascut pe 5 mai 1983, este un actor britanic care si-a inceput cariera interpretand rolul Albert Mondego in ”Contele de Monte Cristo The Count of Monte Cristo” (2002). El este cunoscut la nivel international pentru interpretarea rolului Superman in filmul ”Man of Steel” (2013).


Actorul s-a mai remarcat si in rolul Charles Brandon, Duce de Suffolk, interpretat in serialul de televiziune ”Dinastia Tudorilor/ The Tudors”. A mai aparut in productii precum ”Blood Creek” (2006), comedia ”Ce-o fi o fi.../ Whatever Works”, regizata de Woody Allen, si ”Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor/ Immortals” (2011).


Starul britanic, cunoscut pentru rolul Clark Kent, personajul sub a carui identitate se ascunde super-eroul Superman, a interpretat acest personaj in filmul ”Man Of Steel” (2013) si in ”Batman vs. Superman: Zorii dreptatii/ Batman v Superman: Dawn Of Justice” (2016). Henry Cavill va interpreta acelasi super-erou si in filmul ”Justice League”, care va avea premiera in 2017, dar si in cel de-al doilea film din noua serie ”Batman v Superman”.


Galerie foto


Modifică setările cookies