marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Henry Cavill impresioneaza in costumul lui Superman: primele imagini de la filmarile pentru Batman versus Superman: Dawn of Justice

Henry Cavill isi arata muschii impresionanti in primele imagini de la filmarile pentru Batman versu Superman: Dawn of Justice. Actorul apare imbracat in costumul lui Superman, ce a suferit cateva modificari fata de cel din Man of Steel.

Henry Cavill impresioneaza in costumul lui Superman: primele imagini de la filmarile pentru Batman versus Superman: Dawn of Justice

La 31 de ani, Henry Cavill este considerat unul dintre cei mai bine facut si atragatori actori de la Hollywood. Starul si-a aratat muschii lucrati in costumul lui Superman la filmarile pentru Batman versus Superman: Dawn of Justice. Fanii au sesizat imediat usoare modificari ale costumului, care accentueaza si mai bine muschii si e mai colorat.

 

 

 

In imagini apare si Ben Affleck, insa fara costum, probabil filmand scenele in care apare cu adevarata sa identitate, Bruce Wayne. Conform producatorilor, in noul film, Batman va fi matur, in  jurul varstei de 40 de ani. Reactiile fanilor continua sa fie impartite cu privire la alegerea actorului pentru a-l juca pe Batman, insa actorul spune ca e normal ca publicul sa fie impartit, tinand cont cat de iubit a fost Christian Bale si cat de popular este personajul de benzi de desenate.



Ben Affleck
va fi Batman, iar Henry Cavill se intoarce in costumul lui Superman. Gal Gadot va fi Wonder Woman, iar Jesse Eisenberg il va juca pe Lex Luthor. Regizorul Zack Snyder a inceput deja sa le ofere imagini si a lansat prima poza cu Ben Affleck imbracat in costumul Batman, alaturi de Batmobil.

 

 

 

Filmul se va lansa pe 6 mai 2016, iar producatorii au inceput deja munca, in Detroit. Filmarile vor continua in Africa si Pacificul de Sud. Titlul ar putea fi un indiciu pentru urmatoarea mare productie, Justice League, de care se va ocupa tot regizorul Zack Snyder, care a regizat Man of Steel si acum Batman versus Superman: Dawn of Justice.

 

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto


Modifică setările cookies