marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Helen Mirren, numita cea mai sexy femeie de peste 50 de ani. 10 lucruri pe care nu le stiai despre ea

Siteul moviesonline.com anunta ca in urma unui sondaj, actrita britanica Helen Mirren, in varsta de 65 de ani a fost declarata cea mai sexy femei de peste 50 de ani.

Actrita britanica a primit de-a lungul unei bogate cariere in film, teatru si televiziune numeroase distinctii importante, inclusiv cateva premii Emmy si BAFTA. Poreclita Popper, actrita a fost recompensata in 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen" si a primit alte trei nominalizari la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" si "The Last Station".


Numele de nastere este Ilyena Vasilievna Mironov. Bunicul ei Piotr Vasilievich Mironoff a fost un diplomat rus stabilit la Londra in 1917.

Este maritata din 1997 cu regizorul Taylor Hackford ( care a castigat si el un Oscar pentru Teenage Father in 1978). Are 2 copii vitregi.


In 2010 Helen Mirren a pozat topless, la 64 de ani, pentru New York Magazine.

La varsta de 18 ani a dat o auditie pentru Teatrul National pentru tineret si a fost acceptata.

 


In 1995 a declarat intr-un interviu ca este atee.


In 2003 a  primit titlul de Dame Commander of the Order of the British Empire


Intr-un interviu pentru revista GQ din 2008 a declarat ca a fost violata in timpul studentiei si ca a consumat deseori cocaina la petreceri in anii ‘80

In 2010 actrita a criticat comentariile acelor persoane care o lauda pentru faptul ca a stiut sa ramana sexy la varsta de 65 de ani. Ea a declarat ca acele comentarii sunt "complet de al naibii in afara subiectului".

A fost prima actrita nominalizata pentru 3 premii in acelasi an la Globurile de Aur in 2007( cu rolurile din Elizabeth I, The Queen, Prime Suspect 7: The Final Act)



 


Modifică setările cookies