marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Helen Mirren, actrita care nu imbatraneste: la 69 de ani are o dublura de doua ori mai tanara. Ce film nou pregateste

Helen Mirren are aproape 70 de ani, dar arata de doua ori mai tanara. Nici nu e de mirare ca producatorii noului ei film, Eye In The Sky, i-au cautat o dublura cu 40 de ani mai tanara.

Helen Mirren, actrita care nu imbatraneste: la 69 de ani are o dublura de doua ori mai tanara. Ce film nou pregateste


Helen Mirren filmeaza in aceasta perioada thriller-ul Eye in The Sky. Actrita de 69 de ani a fost nevoita sa participe si la cateva scene de actiune, asa ca avut nevoie si de o dublura.
 

Fleur van Eeden

 

 

 

Insa, pentru ca actrita britanica este una dintre cele mai atragatoare si in forma vedete din lume, producatorii i-au gasit o dublura in varsta de 30 de ani. Fleur van Eeden, in varsta de 30 de ani, a declarat cat de bucuroasa a fost sa afle ca ii va face cascadoriile frumoasei Helen Mirren. "Nu isi arata varsta, arata incredibil. As vrea sa am si eu corpul ei la 69 de ani" a spus cascadoarea.


Ea a inlocuit-o intr-o scena ce implica o cursa cu masini 4x4. Eye in The Sky este un thriller ce va aduce in prim plan subiectul dronelor pilotate in scop militar, conform IMDb.com. Filmarile au loc in Cape Town, Africa de Sud.

 

Helen Mirren


Numita deseori una dintre cele mai atragatoare femei de peste 50 de ani, Helen Mirren a facut primii pasi in cinematografie la sfarsitul anilor '60, abordand toate genurile, de la drama istorica la comedia muzicala, inclusiv filmul de actiune.Desi Mirren este deseori descrisa ca fiind cea mai respectata actrita clasica a Marii Britanii, ea a fost mereu dispusa sa iasa din zona sigura a conventionalului, asa cum poate fi observata in filme precum "Cal" si "Monteriano". In ambele productii, ea joaca roluri de femei mature indragostite de barbati mai tineri.

 

La varsta de 18 ani a dat o auditie pentru Teatrul National pentru tineret si a fost acceptata. Actrita britanica a primit de-a lungul unei bogate cariere in film, teatru si televiziune numeroase distinctii importante, inclusiv cateva premii Emmy si BAFTA. Poreclita Popper, actrita a fost recompensata in 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen" si a primit alte trei nominalizari la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" si "The Last Station". In 2003 a primit titlul de Dame Commander of the Order of the British Empire.


Filmul urmeaza sa fie lansat in 2015 si ii are in distributie pe Aaron Paul (starul din Breaking Bad), Helen Mirren, Alan Rickman sau Barkhad Abdi.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies