marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Heather Graham revine in Hangover 3 in rolul prostituatei care le-a dat batai de cap celor mai tari burlaci

Heather Graham, cea care a jucat-o pe prostituata Jade in prima comedie Hangover, revine in acelasi rol in Hangover 3, dupa ce a lipsit din partea a doua a, a carei actiune a avut loc in Thailanda.

Heather Graham revine in Hangover 3 in rolul prostituatei care le-a dat batai de cap celor mai tari burlaci

 

 

In primul Hangover, unul dintre personajele cu priza la public a fost Jade, interpretata de frumoasa Heather Graham. In film, aceasta este o prostituata cu un copil care face cunostinta cu gasca burlacilor si ajunge sa se casatoreasca cu Stu (Ed Helms) intr-o noapte de pomina petrecuta de burlaci in Las Vegas. Totusi reuseste sa anuleze casatoria, iar in al doilea film ajunge la timp sa se casatoareasca cu adevarata iubita.



 

Desi nu au oferita foarte multe detalii despre poveste, producatorii au anuntat ca gasca nebuna de burlaci vor reveni in Las Vegas, dar vor fi si noi aventuri in Mexic. Se pare ca acum Ed si Phil (Bradley Cooper) vor incerca sa-l scoata pe Alan (Zach Galifianakis) dintr-un spital de nebuni. Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha si Ken Jeong se intorc toti in rolurile cu care au dat lovitura.

 

Hangover 3 va fi ultimul fim  din serie, despre care regizorul spune ca "va surprinde pe toata lumea cu acest capitol de incheiere. Va fi finalul potrivit pentru aceastra trilogie plina de umor negru si haos, decizii proaste si aventuri periculoase" a spus Todd Phillips.


 

La 42 de ani, Heather Graham etse printre cele mai atragatoare actrite de la Hollywood si reuseste sa isi cucereasca fanii cu aparitiile ei naturale si deosebite. Scenele de striptease si provocatoare din primul Hangover au facut senzatie in randul fanilor, care s-au bucurat de faptul ca o vor putea vedea si in partea a treia.

 

 

 

 

Hangover 3/Marea mahmureala 3 urmeaza sa fie lansat in SUA pe 24 mai 2013.

 

Sursa foto: Splash/Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies