marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

HBO a lansat un teaser pentru sezonul 6 din "Game of Thrones". Controversele care au pus fanii pe jar

HBO a lansat un nou teaser pentru cel de-al saselea sezon al seriei "Game of Thrones" (Urzeala Tronurilor), un clip alcatuit dintr-un amalgam de secvente din seriile anterioare dar care dezvaluie un dialog intre Bran Stark si Corbul cu trei ochi care face parte din sezonul ce va fi lansat in luna aprilie.

HBO a lansat un teaser pentru sezonul 6 din Game of Thrones . Controversele care au pus fanii pe jar

Clipul are doar 41 de secunde. Fragmentele de scene alese din seriile anterioare se deruleaza pe fundalul sonor asigurat de discutia dintre Corbul cu trei ochi (vocea lui Max von Sydow) si Bran Stark (interpretat de Isaac Hempstead Wright).

'Noi privim. Noi ascultam. Si noi ne aducem aminte. Trecutul este deja scris. Cerneala s-a uscat", ii spune corbul lui Bran Stark in timp ce imaginea este fixata pe Jon Snow exact in clipele dinaintea mortii sale care a pus capat sezonului 5 al serialului.

"Ei nu stiu nimic din cele ce se vor intampla", ii raspunde Bran Stark mentorului sau, cuvinte care capata cu atat mai multa greutate cu cat, prin sezonul 6, seria "Game of Thrones" trece dincolo de "terra ferma" cartilor publicate in seria "Cantec de gheata si foc" si patrunde in "terra incognita" a volumului sase din serie care nu a fost inca publicat.

Personajul Bran Stark nu a mai aparut in serial din sezonul 4, cand se afla pe drum, dincolo de Zid, spre un loc de initiere in vechea religie si magia copiilor padurii, fiind calauzit de Corbul cu trei ochi.

Teaser-ul care incepe si se incheie cu imaginea lui Jon Snow a reaprins controversele cu privire la moartea acestui personaj de la sfarsitul sezonului anterior, iar multi dintre fani sunt convinsi ca prezenta sa in teaser reprezinta un semn ca va reapare in serial.

Reaparitia sa in serial este sustinuta si de faptul ca Jon Snow este personajul ales pentru posterul sezonului 6 din "Game of Thrones"

 
Game of Thrones Season 6: Tease (HBO)

"The past is already written. The ink is dry."APRIL, 2016. #GameofThrones #GoTSeason6

Posted by Game of Thrones on Thursday, December 3, 2015

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies