marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hayden Panettiere nu isi ascunde corpul, desi este gata sa nasca: actrita se plange de cele 20 de kg luate in plus in timpul sarcinii

Hayden Panettiere mai are putin pana cand va naste primul ei copil, insa asta n-o impiedica pe actrita sa isi arate corpul. Actrita de 25 de ani a fost surprinsa de papparazzi in Hawaii, acolo unde si-a petrecut weekendul, alaturi de prieteni.

Hayden Panettiere nu isi ascunde corpul, desi este gata sa nasca: actrita se plange de cele 20 de kg luate in plus in timpul sarcinii

Intr-un costum de baie colorat si destul de mic, actrita s-a bucurat de o vacanta, inainte de a aduce pe lume primul copil. Ea este logodita cu boxeurul Wladimir Klitschko de mai mult timp.

 

 


In timpul sarcinii, actrita din serialul "Nashville" a luat destul de mult in greutate, tinand cont ca este si mica de statura. "Mi-e teama sa sa nu imi pocneasca calcaiele din cauza greutatii pe care o port. Sunt micuta si din cauza asta greutatea apasa foarte mult pe picioare. Am pus cam 20 de kg in plus pe mine".


Hayden, care are o inaltime de 1.50 m, a declarat ca faptul ca a fost gimnasta a dus la ingrasarea in timpul sarcinii: "Sunt o tipa musculoasa, asa ca daca mai am si 20 de kg in plus de dus, e clar ca mi se dezvolta muschii si mai mult".

 



Actrita Hayden Panettiere, in varsta de 24 de ani, s-a logodit cu pugilistul ucrainean la categoria grea Vladimir Klitschko in octombrie 2013, dupa o relatie de patru ani. Actrita a afirmat recent ca nunta sa cu Vladimir Klitschko a fost amanata pentru moment din cauza tulburarilor politice din Ucraina.

 

Nascuta pe 21 august 1989 la Palisades, New York, Hayden Panettiere a debutat in televiziune inca de la varsta de 11 luni, datorita mamei sale. A inceput sa faca numeroase reclame publicitare, iar la 4 ani a fost aleasa sa joace in serialul "One Life to Live". A devenit cunoscuta la nivel mondila cu serialul "Heroes" si acum are succes cu un alt serial, "Nashville".

 

Sursa foto: Getty


 
 


Galerie foto


Modifică setările cookies