marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hateful Eight: care este data de lansare oficiala a noului film regizat de Quentin Tarantino

Fanii regizorului Quentin Tarantino vor avea parte de un cadou in plus de Craciun, cand se va lansa si noul film al cineastului, The Hateful Eight.

Hateful Eight: care este data de lansare oficiala a noului film regizat de Quentin Tarantino

Hollywood Reporter informeaza ca "Hateful Eight", urmatorul film regizat de Quentin Tarantino se va lansa pe 25 decembrie 2015, intr-o lansare mai mica, in cateva cinematografe din SUA, urmand ca din 8 ianuarie sa intre la nivel mondial, in toate cinematografele din lume.

Regizorul a filmat pe pelicula de 70mm, iar producatorii sunt incantati de proiect si considera ca data Craciunului este cea mai potrivita.

In Hateful Eight, plasat la 6, 8 si 12 ani dupa Razboiul Civil, cativa barbati pornesc intr-o calatorie prin tinuturile friguroase din Wyoming. Pasagerul, vanatorul de recompense John Ruth (Kurt Russell) si fugara Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) se grabesc sa ajunga in oraselul Red Rock, unde unde Ruth, cunoscuta in zona dupa porecla "The Hangman", o va aduce in fata justitiei pe Daisy Domergue. Pe drum insa, ei se vor intalni cu doi straini, Marquis Warren (Samuel L. Jackson) un fost soldat devenit si el vanator de recompense, si Chris Mannix (Goggins) un renegat din Sud, care pretinde ca el este noul Serif. Ei vor intra in niste situatii neprevazute, iar o furtuna neasteptata ii va tine captivi in orasel, sansele lor de a ajunge in Red Stone fiind tot mai mici.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies