marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford s-a prabusit cu avionul in California: actorul este ranit si a fost dus de urgenta la spital

Harrison Ford a fost grav ranit in urma unui accident aviatic, dupa ce s-a prabusit cu un avion de epoca, din Al Doilea Razboi Mondial, in Los Angeles, pe un teren de golf din Mar Vista, informeaza presa straina.

Harrison Ford s-a prabusit cu avionul in California: actorul este ranit si a fost dus de urgenta la spital

Actorul de 72 de ani naviga un avion de epoca din Al Doilea Razboi Mondial cand motorul acestuia a cedat si s-a prabusit pe un teren de golf din apropiere. Imediat dupa accident actotul a fost dus de urgenta la spital, unde a fost internat pentru rani grave la cap si posibile cateva fracturi. Conditia lui s-a imbunatatit usor in ultimele ore.

 

Fiul lui, Ben Ford, a folosit retelele de socializare pentru a tramsite un mesaj fanilor sai. "Afectat, dar mai ok. Este barbatul curajos la care va asteptati toti" a scris acesta despre starea de sanatate a tatalui sau. In acest mometn, actorul are doar cateva rani.

 

 

Conform celor de la Daily Mail, actorul a cerut ajutorul turnului de control, cu cateva minute inainte de prabusirea avionului, intrucat motorul cedase.  Harrison Ford are atestat de pilot de 20 de ani, iar azi a ales sa piloteze singur, intrucat nu mai avea cum sa ajunga la aeroportul Santa Monica. 

 

El a descoperit pasiunea pentru avioane si pilotaje in anii '60, dar pe vremea aceea nu avea bani suficienti. Si-a luat atestatul mult mai tarziu, in 1996.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies