Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford: actorul va juca alaturi de Will Ferrell in Anchorman 2, continuarea comediei fenomen din 2004

Inainte de a-l juca din nou pe Han Solo in noua trilogie Star Wars, Harrison Ford va juca alaturi de Will Ferrell in Anchorman 2, continuarea comediei de succes din 2004.

Harrison Ford: actorul va juca alaturi de Will Ferrell in Anchorman 2, continuarea comediei fenomen din 2004

In Anchorman 2, Ford va juca rolul unui prezentator de stiri faimos, informeaza Hollywood Reporter. Asta ar fi a doua oara cand interpreteaza un prezentator de stiri, dupa ce a aparut intr-un rol asemanator in Morning Glory (2010), alaturi de Rachel McAdams.

 

Astfel, Harrison Ford, in varsta de 70 de ani, se alatura unei distributii formate din Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd, Christina Applegate si David Koechner. Kristen Wiig este si ea pe lista numelor noi care vor aparea in comedie. Scenariul e semnat de Will Ferrell si Adam McKay, iar regia ii apartine tot lui McKay.

 

 

Continuarea comediei cult lansate in 2004, cu Will Ferrel in rolul nesuferitului prezentator de stiri, a fost un proiect blocat in productie prea mult timp, gata acum sa revina la suprafata. Filmul regizat de Adam McKay a facut in 2004 incasari mondiale de 90 de milioane de dolari.Steve Carell, Paul Rudd si Christina Applegate isi vor relua rolurile in aceasta noua comedie.

 Cele mai citite

Mirajul celei mai impresionante povesti din cinematografie: ce s-a intamplat cu actorii care l-au jucat pe Iisus

Povestea lui Iisus fascineaza omenirea de peste 2000 de ani, dar rolul lui Iisus s-a transformat intr-un adevarat miraj pentru actorii de la Hollywood. La fel ca in povestea din Biblie, actorii care l-au jucat pe Iisus au trecut prin momente cumplite la filmari. De la Robert Powell, care este cel mai popular actor care l-a portretizat pe Iisus, Christian Bale si pana la tanarul Diogo Morgado din mini seria fenomen The Bible, toti actorii au ramas marcati de acest rol.

Citeste mai mult ►