marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry s-a casatorit cu actorul francez Olivier Martinez

Actrita americana Halle Berry s-a casatorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, sambata, in cadrul unei ceremonii intime care a avut loc in Franta.

Halle Berry s-a casatorit cu actorul francez Olivier Martinez

Cei doi actori s-au casatorit la Chateau des Condé din comuna Vallery, in Bourgogne, sambata, in fata a circa 60 de invitati, printre care s-au numarat mama lui Martinez, Rosemarie, si fratele Vincent, informeaza contactmusic.com.


Mireasa a purtat o rochie traditionala alba si a sosit la biserica intr-o masina alba vintage.


Potrivit presei locale, intai a fost oficiata casatoria civila, conform legislatiei franceze, urmata de ceremonia religioasa, in capela satului.Petrecerea a avut loc in aer liber.


Halle Berry si Olivier Martinez s-au logodit in timpul sarbatorilor de iarna din 2011. Actrita americana, in varsta de 46 de ani, este insarcinata si va naste peste cateva luni un baietel Acesta va fi primul copil al cuplului. Halle Berry mai are o fiica, Nahla, nascuta in martie 2008, cu fostul ei partener de viata, modelul canadian Gabriel Aubry.


 

 


Actrita americana a mai fost casatorita cu jucatorul de baseball David Justice, in perioada 1993 - 1997, si cu cantaretul Eric Benet, in perioada 2001 - 2005.
Francezul Olivier Martinez, in varsta de 47 de ani, a avut o relatie de lunga durata cu cantareata australiana Kylie Minogue, de care s-a despartit in anul 2007. A mai avut relatii, printre altele, cu Juliette Binoche, Angelina Jolie si Mira Sorvino.


Halle Berry a castigat un premiu Oscar in 2002, pentru prestatia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actrita afro-americana din istorie care a castigat aceasta distinctie pentru rol principal.


Olivier Martinez a fost nominalizat de doua ori la premiile César, castigand acest trofeu in 1994, cu rolul din "Un, deux, trois, soleil". Printre filmele in care a jucat se numara "Infidela" (2002), "O noua primavara" (2003), "S.W.A.T. - Trupe de Elita" (2003), "Identitati furate" (2004), "Pasiune si destin" (2007), "Intalnire exploziva" (2010).

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies