marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry demonstreaza la 45 de ani de ce este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Uite cat de bine arata la 10 ani de la rolul fetei Bond

Halle Berry ramane la fel de stralucitoare ca acum 10 ani. Fosta fata Bond si Catwoman a demonstrat zilele trecute de ce se afla pe lista celor mai frumoase femei din lume. Prezenta la un eveniment caritabil, actrita de 45 de ani  a aratat splendid intr-o rochie care i-a venit perfect.

Halle Berry demonstreaza la 45 de ani de ce este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Uite cat de bine arata la 10 ani de la rolul fetei Bond

GALERIE FOTO 20 de imagini cu transformarea lui Halle Berry

 

 

In aceasta toamna, Halle Berry revine pe marile ecrane cu un nou film, Cloud Atlas, in care va juca alaturi de logodnicul ei, Olivier Martinez. Pana atunci, actrita se ocupa ce actiuni caritabile, iar aseara a fost prezenta la un astfel de eveniment, la Jennese Silver Rose Gala, unde a venit si Olivier Martinez, insa cei doi au pozat separat.

 

 

 

Berry este o sustinatoare activa a campaniilor impotriva violentei domestice, ea fiind victima unor astfel de abuzuri in trecut.  La eveniment, actrita a atras toate privirile  cu rochia ei cu imprimeuri de leopard, care i-a pus in valoare silueta perfecta, pentru care ar invidia-o si mai tinerele ei colege. Berry arata neschimbata fata de acum 10 ani cand cucerea  toti barbatii in Die Another Day.

 

 

 

Halle Berry a avut un inceput destul de slab in cariera, dar a reusit in ultimii 10 ani sa fie pe lista celor mai apreciate actrite de la Hollywood. In 2001 a dat lovitura cu drama Monster's Ball. Halle Berry a castigat premiul Oscar in 2002, pentru prestatia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actrita afro-americana din istorie care a castigat Oscarul pentru rol principal.


 

Si-a pus in CV filme celebre ca Swordifish, seria X-men, Gothika, dar si unul din filmele Bond, Die Another Day. Dupa ce i-a lasat masca pe fani in Die Another Day, unde a creat celebra scena in care care apare in costumul portoacaliu, la doar 2 ani a intrat intr-un costum si mai provocator, cel al lui Catwoman.

 

 

Halle Berry in Die Another Day                                                 Halle Berry in Catwoman
  

 

 

Desi filmul a fost desfiintat de critici si chiar de catre ea, imaginea ei in costumul lui Catwoman inca le ramane in minte fanilor. 
 

Berry a debutat in 1989 in serialul "Living Dolls" si a continuat sa apara constant in filme, chiar daca nu foarte populare. Marea lovitura a dat-o in 2000, cand a primit rolul lui Storm din X-men. Urmatorul an juca alaturi de Hugh Jackman si John Travolta in Swordfish, ca apoi sa ia un rol dramatic, dar care i-a adus Oscarul in Monster's Ball. Dupa acest film, Berry a preferat filme mult mai comerciale si mai putin solicitante.

 

In 2012, revine pe ecrane cu "Cloud Atlas"  bazat pe  romanul  omonim scris de David Mitchell. Din distributia filmului regizat de Tom Tykwer si Andy Wachowski, care va fi lansat octombrie, mai fac parte printre altii actorii Tom Hanks, Jim Sturgess, Hugh Grant si Susan Sarandon. In filme, se pare ca Berry va juca la un moment dat rolul unei femei albe, toti actorii avand roluri duble, povestea desfasurandu-se pe 6 planuri diferite.

 

Halle Berry, John Travolta, Hugh Jackman in 2002

 

 


Romanul "Cloud Atlas" scris de David Mitchell a creat senzatie in cercurile literare, la scurt timp dupa ce a fost publicat in 2004. Romanul a fost nominalizat la prestigiosul Man Booker Prize si s-a aflat pe lista scurta a premiilor Nebula si Arthur C. Clarke. 


Halle Berry va incepe in curand filmarile pentru "Shoe Addicts Anonymous", un film despre patru personaje care se inscriu intr-un grup creat cu scopul de a le ajuta pe femeile obsedate de ideea de a-si cumpara cat mai multe perechi de pantofi.


 

 


Halle Berry  in 1990                                                                                                                                         

 

 Halle Berry in 2012      

 

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies