marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry a atras atentia cu un decolteu generos in emisiunea lui Jay Leno: actrita a confirmat ca va juca in noul film X-men

Halle Berry a reusit sa il incurce pe Jay Leno dupa ce aceasta a afisat un decolteu generos, invitat fiind la el in emisiune. Actrita isi promoveaza noul ei film The Call, care ajunge si in Romania pe 19 aprilie.

Halle Berry a atras atentia cu un decolteu generos in emisiunea lui Jay Leno: actrita a confirmat ca va juca in noul film X-men


Jay Leno nu si-a putut lua ochii de la Halle Berry in emisiunea sa. Prezentatorul de 62 de ani a fost cucerit de frumusetea actritei, care a venit intr-o rochie cu un decolteu foarte generos.

Leno nu s-a putut abtine si i-a facut complimente: "Sa stii ca imi place mai mult rochia asta decat cea de la Oscaruri. " Actrita a purtat la Premiile Oscar o rochie metalica, inspirata de seria James Bond.

Halle Berry a confirmat faptul ca revine in seria X-men, in X-men: Days of Future Past, unde va relua rolul lui Storm. "Sunt foarte incantata. Este un rol extraordinar, care inca imi aduce bani. Dar mai mult de atat, iubesc personajul si stiu cat de mult o iubesc fanii. O sa ma simt ca in familie, o sa fie distractiv sa ma reintalnesc cu Hugh Jackman".


Actrita de 46 de ani revine pe marile ecrane din Romania cu un nou film. In The Call, Halle Berry intra in pielea unei operatoare de la serviciul de urgenta 911, care primeste un apel telefonic disperat de la o adolescenta (Abigail Breslin) rapita de un criminal in serie si inghesuita in portbagajul unui automobil, facand toate eforturile ca fata sa nu se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut. Filmul are premiera in Romania pe 19 aprilie 2013.

 

 

Halle Berry este prima actrita afro-americana din istorie care a castigat un Oscar pentru rol principal. Fosta miss, finalista la concursul Miss World in 1986, actrita si-a castigat un renume la Hollywood cand a primit statueta mult dorita pentru prestatia ei din filmul Puterea dragostei/ Monster's Ball.

 

 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies