marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

HAI LA FILM CU PRO CINEMA!

PRO CINEMA prezintă American Independent Film Festival ce aduce cele mai recente producții independente și filme americane de artă.
HAI LA FILM CU PRO CINEMA!
Pornind de la tradiția marilor filme narative americane, American Independent Film Festival aduce în România o selecție de producții independente recente, premiate sau prezentate în circuitul marilor festivaluri nord americane precum Sundance, New York, Tribeca sau Telluride și invitați speciali de peste ocean.


A doua ediție a festivalului are loc în perioada 27 aprilie – 3 mai 2018, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București. Invitatul special din acest an este Sebastian Stan, actorul de origine română care s-a afirmat tot mai mult în ultimii ani – fiind prezent pe genericul unor filme precum Marțianul, Lebăda Neagră, seria Captain America sau I, Tonya – film pe care îl va prezenta la București. 
Printre titlurile de anul acesta, spectatorii vor avea ocazia să vizioneze în premieră pe marele ecran în România filme ca Wonder Wheel, cea mai nouă comedie în regia lui Woody Allen, cu Justin Timberlake, Kate Winslet și Juno Temple ; Lucky de John Carroll Lynch, o scrisoarea de dragoste dedicată carierei şi vieţii actorului Harry Dean Stanton („Paris, Texas”, 1984), în distribuția căruia îl regăsim și pe reputatul regizor David Lynch sau Certain Women al regizoarei Kelly Reichardt, unul dintre cele mai apreciate filme de către critica americană în 2017.
Programul proiecțiilor și noutățile despre filmele și evenimentele din festival vor fi actualizate pe siteul oficial și pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat AICI.


Galerie foto


Modifică setările cookies