marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guy Ritchie revine pe marile ecrane din 21 august cu ,,Agentul de la U.N.C.L.E.”, filmul cele mai tari costume si masini din 2015

Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) il interpreteaza pe carismaticul Napoleon Solo, in timp ce Armmie Hammer („Reteaua de socializare”) devine rivalul sau, KGB-istul Illya Kuryakin, in productia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.”, un film regizat de Guy Ritchie si inspirat din popularul serial difuzat in 1960. Filmul va avea premiera pe marile ecrane din tara pe 21 august. 

Guy Ritchie revine pe marile ecrane din 21 august cu ,,Agentul de la U.N.C.L.E. , filmul cele mai tari costume si masini din 2015

Plasat la inceputul anilor 60’, in plin Razboi Rece, „Agentul de la U.N.C.L.E.” evidentiaza concurenta dintre cei doi agenti de top CIA si KGB. Nevoiti sa lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie sa faca echipa pentru a opri o organizatie criminala internationala, care vrea sa destabilizeze fragila ordine mondiala folosind arme nucleare si tehnologie avansata. Singura pista catre organizatia secreta este fiica unui om de stiinta german disparut, prin intermediul careia cei doi se pot infiltra in organizatie.   

Pe langa Henry Cavill si Armie Hammer, din distributie mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) si Hugh Grant in rolul lui Waverly.  Revista Bloomberg a declarat acest film drept pelicula cu cele mai tari masini si costume din 2015.

Scenariul a fost scris de Guy Ritchie si Lionel Wigram, care au colaborat la revitalizarea detectivului clasic Sherlock Holmes in doua filme de succes. Povestea le apartine lui Jeff Kleeman si David Campbell Wilson, alaturi de Guy Ritchie  si Lionel Wogham, pornind de la serialul de televiziune cu acelasi nume.

John Davis („Cronici”), Steve Clark-Hall („RocknRolla” si cele doua filme cu Sherlock Holmes), Lionel Wigram si Guy Ritchie au produs acest film, cu David Dobkin care a fost producator executiv.Echipa de creatie a lui Ritchie i-a inclus directorul de imagine John Mathieson, de doua ori nominalizat la Premiul Oscar („Fantoma de la opera” si „Gladiatorul”), scenograful Oliver Scholl („Jumper: oriunde, oricum” si „Edge of Tomorrow: Prizonier in timp”), editorul James Herbert (filmele Sherlock Holmes si „Edge of Tomorrow: Prizonier in timp”), creatoarea de costume Joanna Johnston, nominalizata la Premiul Oscar („Lincoln”) si compozitorul Daniel Pemberton („Avocatul”).

 


Galerie foto


Modifică setările cookies