marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of The Galaxy: un nou trailer pentru super productia Marvel a luat prin surprindere fanii. Ce actor celebru este de nerecunoscut in rolul eroului negativ Ronan the Accuser

A fost lansat un nou trailer pentru mega productia Guardians of The Galaxy, unul dintre cele mai ambitioase filme produse de studiourile Marvel. In noul clip, fanii vor vedea mai multe imagini cu super eroii, inclusiv Star Lord, interpretat de Chris Pratt, dar mai mult de atat, ii vor auzi vorbin pe Groot si Rocket Racoon, personajele generate CGI, cu vocile lui Vin Diesel si Bradley Cooper.

Guardians of The Galaxy: un nou trailer pentru super productia Marvel a luat prin surprindere fanii. Ce actor celebru este de nerecunoscut in rolul eroului negativ Ronan the Accuser

 

GALERIE FOTO Cum arata eroii din Guardians of The Galaxy

 

 

Guardians of The Galaxy se anunta un film spumos, spectaculos si plin de scene de actiune. Noul trailer ofera mai multe imagini cu toti super eroii, insa cel care fura toata atentia este Lee Pace, absolut de nerecunoscut in rolul Ronan the Accuser.

 

 

 

Lee Pace este cunoscut publicului larg din The Hobbit: The Desolation of Smaug, unde a jucat rolul lui Thranduill, tatal lui Legolas. Actorul american de 35 de ani va juca si in ultimul film Hobbit, ce se va lansa in decembrie, insa pana atunci isi va impresiona fanii cu cel mai spectaculos rol de pana acum.

 

El il joaca pe Ronan The Accuser, personaj creat de Stan Lee in benzile desenate Marvel. Acesta este cunoscut ca un veritabil erou negativ, insa in benzile desenate, aceste va deveni pana la urma un erou pozitiv.

 

 

Ronan The Accuser (Lee Pace)

 

 

Lee Pace

 

 


Tot in noul trailer, fanii ii aud pentru prima data pe Vin Diesel si Bradley Cooper imprumutandu-si vocile personajelor Groot, respectiv Rocket Racoon, cei doi super eroi generati in mare parte cu ajutorul tehnologiei CGI. Zoe Saldana apare si ea, impresionand in rolul Gamorra, in timp ce Chris Pratt isi arata forta, dar si noua costumatie in rolul eroului principal, Star Lord. O surpriza placuta este si aparitia lui Glenn Close, si ea fiind de nerecunoscut.

 

 

 

 

Guardians of The Galaxy se va lansa si in Romania, incepand cu 1 august 2014. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.fel de bine ca ceilalti super eroi deja cunoscuti din The Avengers, de exemplu. Marvel a investit minim 150 de milioane de dolari, conform presei straine, insa s-a ferit sa ofere oficial o suma, cu tot cu bugetul alocat pentru promovare.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies