marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of The Galaxy: prima impresie dupa un preview exclusiv in Romania, cum arata blockbusterul verii

Inainte de vizionarea filmului Hercules, cei de la Forum Film, distribuitorul care aduce productia in Romania, ne-au oferit o surpriza de proportii si ne-au aratat in premiera si exclusivitate 17 minute din Guardians of The Galaxy, super productia Marvel cu care acestia vor sa dea lovitura in acest an. Ma bucur ca si in Romania avem astfel de evenimente, un lucru obisnuit deja in SUA si sper ca pe viitor sa tot fie lucruri frumoase.

Guardians of The Galaxy: prima impresie dupa un preview exclusiv in Romania, cum arata blockbusterul verii

Guardians of The Galaxy este pariul celor de la Marvel, cu care acestia vor sa castige si mai multi fani. Ce-i drept, la inceput aveam emotii cu privire la acest film si nu simteam potentialul. Insa, dupa lansarea trailerelor si acum, dupa ce am vazut o bucatica din film, pot spune ca Guardians of The Galaxy este inca o reusita pentru cei de la Marvel.

 

Astfel, la proiectia speciala, am vazut un montaj cu diferite scene din film. In prim parte, fara prea multa actiune, facem cunostinta cu eroii Peter Quill (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Rocket (voce Bradley Cooper), Drax the Destroyer (Dave Bautista) si Groot (voce Vin Diesel), ca apoi sa ii vedem in plina actiune intr-o scena alerta.

 

 

Va fi interesant de vazut modul in care aceste personaje interactioneaza, fiind evident atat de diferite si cu alte planuri in minte fiecare. Insa, ceea ce am vazut m-a facut sa imi doresc sa vad cat mai repede acest film, pentru ca mi-au placut personajele. Sunt diferite, iar Groot este de-a dreptul simpatic, cum sta el linisitit, in timp ce amicii sai se cearta si incearca sa puna la cale un plan de evadare, iar el nu spune decat "I am Groot", in timp ce isi mananca o frunza de pe umar :). Iar vocea lui Vin Diesel face toti banii.

 

Insa, de departe, cel mai siret, enervant si amuzant personaj este Rocket Racoon (voce Bradley Cooper). Mie mi se pare cel mai atractiv personaj, pentru ca sunt curioasa sa vad pana la final cum va fi integrat in grup si ce se intampla cu el. El este generat CGI pe calculator, dar credeti-ma arata cat se poate de real.

 

 

Efectele speciale sunt, din ce am reusit sa vad pana acum, foarte bine realizate, iar intreg filmul are o atmosfera diferita, de science-fiction spatial si asta imi place. M-am saturat sa vad cum super eroii Marvel vin in diverse metropole ale lumii pentru a-si duce luptele si sunt distruse orase cheie ca New York, Londra sau Chicago. Asa ca mutarea actiunii in spatiu imi convine si imi place pentru ca ne ofera acces la o lume creata de la zero si mult mai spectaculoasa. Plus ca James Gunn a pus in scena foarte bine cam toate elementele, plusand pe o coloana sonora ce te prinde imediat. Iar cantecul "Hooked on a Feeling" va redeveni un hit, fredonat de toti fanii.

 

Saptamana viitoare, Guardians of The Galaxy se va lansa in cinematografele din Romania si sper sa am aceeasi impresie placuta dupa ce vad filmul in intregime ca dupa acest preview pus la dispozitie de Forum Film. Insa, asteptarile sunt mari si cred ca vom avea un nou favorit in acest an pentru titlul de cel mai bun blockbuster. Primele recenzii au aparut deja in strainatate, iar daca ar fi sa ne uitam la scorul urias de pe Rotten Tomatoes, Guardians nu este doar unul dintre cele mai bune filme Marvel, dar si unul dintre cele mai reusite ale anului. Cativa fani inraiti s-au grabit sa-l catalogheze drept cel mai bun film Marvel de pana acum, insa ramane de vazut daca e chiar asa, insa pare sa aiba un potential urias.

 

 

 

Guardians of The Galaxy se va lansa incepand cu 8 august si este distribuit in Romania de Forum Film. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul.


Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.

 

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies