marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Greu de ucis 5: Bruce Willis arunca Moscova in aer in 30 de secunde intr-un nou clip din A Good Day To Die Hard

Yippee ki-yay spune Bruce Willis in  noul clip din A Good Day to Die Hard, cu o referire directa la cea mai celebra replica din filmul original. Noile imagini din Greu de ucis 5 sunt pline de exp\plozii si l-ar face invidios pana si pe Michael Bay.

Greu de ucis 5: Bruce Willis arunca Moscova in aer in 30 de secunde intr-un nou clip din A Good Day To Die Hard

 

Bruce Willis pare dornic de o noua portie de actiune: actorul reuseste sa distruga Moscova in doar 30 de secunde in noile imagini din Die Hard 5. Fanii sunt nerabdatori sa isi vada actorul preferat de actiune din nou la datorie.

 

Starul se intoarce la 24 de ani de la primul film din serie ( Die Hard -1988) si la 5 ani de la ultima pelicula a francizei (Live Free or Die Hard - 2007) in rolul polistului John McClane si nu prea pare sa aiba nevoie de prea multe cuvinte.


De parca la statutul de erou al filmelor de actiune mai era nevoie de vreo prezentare, Bruce Willis anunta simpatic la finalul imaginilor ca este " Agentul 007 din Plainfield, New Jersey", la fel ca si in primul trailer lansat. De aceasta data povestea are loc in Moscova, unde Bruce Willis (John McClane) face echipa cu fiul sau instrainat (Jai Courtney) pentru a da de urma baietilor rai. Alaturi de ei va fi si fiica sa Lucy interpretata de Mary Elizabeth Winstead.

 


Bruce Willis va avea parte si de o prezenta feminina de exceptie.  Julia Snigir isi va face debutul la Hollywood intr-un stil grandios, alaturi de Bruce Willis si Jai Courtney. Actrita de 29 de ani i-a impresionat deja pe fani din trailerul filmului unde apare intr-o scena sexy in care se dezbraca. Alaturi de actorul Sebastian Koch, Julia va fi unul dintre personajele negative ale filmului. Nu se cunosc foarte multe despre personaje, insa cei de la Variety scriu ca ea va fi o rusoaica pe nume Irina, care va incerca sa il ucida pe Bruce Willis. Julia a lasat in spate cariera de model pentru cea de actrita si deja mai are un film in proiect, thrillerul Delerium, la care filmeaza in aceasta perioada.

 

 

In A Good Day To Die Hard, John McClane(Bruce Willis) chiar are de infruntat cea mai mare provocare din viata sa. Atunci cand fiul sau instrainat Jack este prins in planurile unei afaceri periculoase in care este implicat si un lider mafiot rus, cei doi sunt nevoiti sa faca totul pentru a ramane in viata si pentru a elimina pericolul care ameninta democratia. Ultimul film din serie, Live Free or Die Hard,  lansat in 2007 a avut incasari mondiale de 383 de milioane de dolari. Actorul australian Jai Courtney cunoscut pentru rolul din serialul Spartacus va juca rolul fiului lui Bruce Willis, in timp ce Cole Hauser il va interpreta pe Collins, personajul principal negativ.

 

John Moore, regizorul cunoscut pentru Behind Enemy Lines, Flight of Phoenix, The Omen si Max Payne sta in spatele camerelor de filmat. A Good Day To Die Hard are un scenariu scris de Skip Woods si mai are in distributie actori ca Patrick Stewart, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna. Filmul va aparea pe marile ecrane incepand cu data de 14 februarie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies