marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gopo Fashion Night: cum s-au imbracat vedetele la eveniment

Aseara, cele mai importante vedete din lumea cinematografica romaneasca s-au intalnit la Gopo Fashion Night, alaturi de o parte dintre designerii romani de elita. La eveniment au fost prezenti Amalia Enache, care va fi gazda evenimentului.

Gopo Fashion Night: cum s-au imbracat vedetele la eveniment

Ada Solomon, Ilinca Goia, Mihaela Sirbu, Ioana Flora si Ela Ionescu se numara printre vedetele care au participat, marti seara, la Gopo Fashion Night, un eveniment la care designerii romani si-au prezentat oferta de tinute pentru covorul rosu al galei premiilor Gopo 2014.

 

 

Gopo Fashion Night este o excelenta ocazie prin care actrite, actori si numerosi profesionisti din industria cinematografica, nominalizati si invitati la cea de-a opta editie a galei Gopo, isi vor putea alege tinutele dintre cele mai deosebite creatii ale celor mai importanti designeri romani.

 


Adelina Ivan, Venera Arapu, Murmur (Andreea Badala), Rhea Costa, Lena Criveanu, Elena Perseil, Irina Marinescu, Cristian Samfira, Lo Spaccio, Selon, Cristina Sabaiduc, Dorin Negrau, Tudor Tailor si Paisi (blanuri) sunt designerii prezenti la Gopo Fashion Night, care s-au intrecut in a oferi vedetelor de la gala premiilor Gopo tinute demne de a fi purtate pe covorul rosu.

 

 

 

 

 

 

 

Cea de-a opta editie a galei Gopo va avea loc pe 24 martie si va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV de ProCinema. Gala va putea fi urmarita live si online, pe www.premiilegopo.ro si pe www.procinema.ro.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies