marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gopo 2012. Interviu cu Meda Victor, actrita care i-a lasat fara cuvinte pe toti in "Nunta muta". Ce film crede ca merita sa ia marele premiu Gopo si langa ce mari actori de la Hollywood ar vrea sa joace

Meda Victor a debutat in forta in urma cu 4 ani, in "Nunta muta", primul film regizat de Horatiu Malaele. Actrita de 31 de ani a atras atentia imediat prin personalitatea ei si talentul sau. Aflata la Fashion Gopo Night, Meda a dezvaluit care crede ca este cel mai bun film romanesc al anului.

Gopo 2012. Interviu cu Meda Victor, actrita care i-a lasat fara cuvinte pe toti in Nunta muta . Ce film crede ca merita sa ia marele premiu Gopo si langa ce mari actori de la Hollywood ar vrea sa joace

articole relationate

Meda Victor a terminat liceul de coregrafie si a studiat teatrul la Universitatea Hyperion. Pana acum a reusit sa colaboreze cu regizori celebri ca Horatiu Malaele, Alexandru Tocilescu sau Radu Ifrim.  Inainte de a se face cunoscuta pe marile ecrane, Meda i-a cucerit pe spectatori in musicalul Chicago si continua sa apara constant in diverse productii de teatru. In 2009, Meda Victor s-a aflat pe lista actritelor nominalizate pentru cel mai bun rol feminin cu "Nunta muta",  la Premiile Gopo.

 

GALERIE FOTO: Top 10 cele mai de succes tinere actrite din Romania!

Care crezi ca este cel mai bun film al anului?


Eu zic Periferic.

 

De ce crezi ca nu mai au romanii bucuria de a vedea filmele romanesti?/

 

Parerile sunt impartite, din ce am auzit de la spectatori. Cred ca principalul motiv este ca se repeta anumite subiecte usor obositoare, din trecutul comunist al acestei tari, si asta am auzit-o foarte des. Am vazut si eu o parte din aceste filme, iar unele sunt de mentionat, chiar daca au subiecul legat de fostul regim. 

 

In ce directie crezi ca merg filmele romanesti?

 

Eu sper si imi doresc sa fie una cat mai buna, pentru ca sunt filme romanesti absolut splendide si geniale. De exemplu, Aurora, este un film foarte complex, dar superb. Periferic este un alt film exceptional si daca ne gandim si la cele lansate cu cativa ani in urma, California Dreamin' este minunat.

 

Care este filmul tau preferat de la Hollywood in 2011?

Artistul, dar mi-a placut mult si The Iron Lady.

 

In acest an un film mut si alb-negru a reusit sa obtina premiul Oscar. Ai vazut The Artist?

 

M-am bucurat din tot sufletul. Dupa ce am vazut filmul, mi-am dat seama ca nu va ramane un simplu film, ci o sa castige multe premii si o sa ajunga mai sus decat isi doresc unii. 

 

Cu ce actrita de la Hollywood te asemeni?


Nu prea m-am gandit la asemanari si nici n-am acest vis, de a ajunge ca cineva anume. Sper sa ajung ca mine, insa o admir foarte mult Meryl Streep.

 

Unde iti face placere sa vizionezi filme, acasa sau la cinema?

 

Am proiector si prefera sa le vad acasa, in liniste.

 

Ce sacrificii ai face pentru rol, cat de departe ai merge?

 

As merge pana unde ar trebui sa merg, nu cred ca este un sacrificiu, ci un privilegiu. 

 

Ti-ai schimba radical look-ul?

Da, pentru o cauza nobila, oricand.

 

Ce rol de la Hollywood ti-ar placea sa joci?

Nu m-am gandit, insa mi-ar placea sa joc viata cuiva, nu doar un personaj fictiv, ci unul care a trait pentru ca mi se pare o adevarata provocare.

 

Ai vreun actor preferat alaturi de care ti-ai dori sa joci intr-o zi?

Da, Anthony Hopkins, Sean Penn.

 

Care este, in viziunea ta, cel mai sexy actor de la Hollywood?

Sean Penn.


Ce actor crezi ca merita sa castige premiul pentru cel mai bun rol masculin la Gopo 2012? (41 voturi)
Bogdan Dumitrache ("Din dragoste cu cele mai bune intentii")
41.46%
Cristi Puiu ("Aurora")
39.02%
Vlad Ivanov ("Principii de viata")
19.51%

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies