marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Godzilla, succes rasunator in box-office. Producatorii au anuntat ca pregatesc o continuare

Godzilla a debutat in box-office-ul nord-american cu un adevarat succes, incasand in primul weekend 93 de milioane de dolari. Astfel, noul film cu reptila gigant a avut una dintre cele mai bune lansari in box-office. Vestile bune nu se opresc aici, dupa ce producatorii au anuntat oficial ca se va face si Godzilla 2.

Godzilla, succes rasunator in box-office. Producatorii au anuntat ca pregatesc o continuare


Revista britanica Empire anunta ca producatorii de la Legendary Pictures au decis sa dea unda verde continuarii de la Godzilla. Dupa primul weekend, la nivel gloabl, Godzilla a facut deja aproape 200 de milioane de dolari, cife foarte bune.


Regizorul Gareth Edwards a spus de la inceput ca are idei si pentru o continuare, dar a asteptat sa vada cum va fi primit noua productie cu Godzilla. Momentan, nu a fost anuntata si o data oficiala pentru al doilea film.
 


Godzilla a convins si criticii, acestia oferind recenzii pozitive in mare parte. Bryan Cranston, cunoscut publicului larg din serialul Breaking Bad, unde l-a jucat pe Walter White, eroul show-ului, a declarat ca este incantat de viziunea regizorului Gareth Edwards, care vrea sa faca un film mare, inspaimantator si palpitant. Mai mult, intr-un interviu acordat presei, acesta a comparat noua productie Godzilla cu Jaws al lui Steven Spielberg. "Unul dintre cele mai bune lucruri la acest film este reprezentat de personaje, s-a lucrat foarte mult la ele, pentru a oferi o poveste solida. Regizorul a fost atent si a investit mult timp alaturi de echipa de scenaristi pentru ca publicul sa cunoasca fiecare personaj in parte pe parcursul filmului. Va fi mai bun ca versiunea din 1998" a spus Cranston.

"Un film onorabil, carea trateaza cu respect simbolul japonez pe care il reprezinta Godzilla. Godzilla striveste ceilalti monstri si arata extroardinar" au spus ce de la Daily Star.

 

In noul film Godzilla, creatura infricosatoare ameninta inca o data omenirea si aduce cu ea sfarsitul lumii. Astfel, omenirea va lupta cu toate armele posibile pentru a supravietui. Din distributie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen.

Filmul ruleaza si in cinematografele din Romania.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies