marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur: cele mai stanjenitoare momente din istorie

Gala de decernare a premiilor Globul de Aur de duminica noapte reprezinta un eveniment important in sezonul premiilor de la Hollywood, care va culmina cu gala Oscar, pe 22 februarie. Prestigiosul eveniment ofera in fiecare an, timp de 72 de editii, momente stralucitoare, pline de eleganta si fastuoase, insa si momente mai putin placute sau chiar rusinoase.

Globurile de Aur: cele mai stanjenitoare momente din istorie

Galele de premiere din lumea filmului au reprezentat mereu o atractie pentru public, nu doar pentru ca ofera sansa de a vedea recompensate pelicule si vedete favorite, ci si pentru ca ofera ocazia de a vedea starurile fara masca.

 

In lunga lor istorie de aproape 71 de ani, Globurile de Aur nu s-au ferit complet de momente penibile: atacuri murdare intre vedete, glume proaste sau actrite disparute la toaleta chiar in clipa in care trebuiau sa fie premiate. Publicatia Mirror a facut un clasament cu cele mai stanjenitoare 10 momente din istoria Globurilor de Aur.


Gala de decernare a premiilor Globul de Aur 2015 va avea loc  in noaptea de duminica (11 ianuarie) spre luni (12 ianuarie), de la ora 3.00, ora Romaniei.

1. Kate Winslet (2009). Prinsa in atmosfera emotionanta actrita si-a inceput discursul pe scena, atunci cand i s-a oferit Globul de Aur pentru cea mai buna actrita (Revolutionary Road), cerandu-si scuze celorlalte adversare ale ei la acea categorie. Kate a uitat insa numele Angelinei Jolie."Dumnezele, cine este celalalta?" s-a a intrebat aceasta pe scena uitand complet de celebra actrita. Jolie a fost surprinsa de camere zambind stanjenita.

 


2.Elizabeth Taylor (2001). Legendara si regretata actrita a oferit un moment straniu la gala din 2001. Actrita, care arata pe scena de parca ar fi fost ametita de alcool, le-a dat palpitatii tuturor cand a dechis plicul cu castigatorul, inainte de a anunta nominalizatii tocmai la categoria cel mai bun film.



3. Tom Arnold (1996) Actorul american s-a facut de rusine dupa ce a facut misto pe scena de fosta nevasta - actrita de comedie Roseanne Barr (si de operatiile ei estetice). Ca momentul sa fie si mai rusinos Tom Arnold a intepat-o cu glume proaste si pe co prezentatoarea categoriei - Teri Hatcher.
 


4. Scarlett Johansson (2006). Frumoasa blonda a intors toate privirile intr-o rochie rosie si decoltata care i-a furat mintile pana si unuia dintre prezentatori. Actrita a fost pipaita pe sani in direct de acesta in timpul unui interviu pe covorul rosu.

5.Christine Lahti (1998) si Renee Zellweger (2001). Toata lumea astepta sa le vada pe scena pe cele doua actrite cand numele lor au fost anuntate castigatoare la categoria cea mai buna actrita in serial de drama, respectiv in comedie/musical.  Insa acestea nu au fost de gasit pentru ca se aflau la ....toaleta. "Frumos" moment sa-ti ratezi clipa de glorie.
 


6.Sacha Baron Cohen ( 2009). Comedianul n-a reusit sa impresioneze audienta plina de staruri a ceremoniei din 2009, care a dezaprobat prin huiduieli glumele acestuia pe seama divortului dintre Madonna si Guy Ritchie. Controversatul actor a urcat pe scena pentru a prezenta premiul pentru “Cea mai buna comedie”. El a inceput mai intai facand glume pe seama crizei financiare globale si a efectelor pe care aceasta le are asupra Hollywoodului, in special asupra Victoriei Beckham si a lui Charlie Sheen. Cohen a reusit sa amuze audienta pana cand a ironizat mult mediatizatul divort dintre Madonna si Guy Ritchie, declarand ca, din cauza recesiunii, cantareata a decis sa-si concedieze “asistentul personal”. Atacul i-a surprins pe multi, intrucat Cohen si Madonna erau cunoscuti ca fiind buni prieteni.
 


7. Ricky Gervais (2011) Britanicul a "indraznit" sa bea bere pe scena in timpul galei din 2011. Insa nimeni nu poate uita felul intepator in care Ricky Gervais a prezentat Globurile de Aur 2011, prezentare care a reusit sa jigneasca multe nume mari din lumea cinematografiei, printre care si Robert Downey Jr. Johnny Depp, Bruce Willis, Angelina Jolie sau eternul Mel Gibson.


8. Natalie Portman ( 2011). Castigatoarea Globului pentru cea mai buna actrita (Black Swan), aceasta a avut unul dintre cele mai lungi discursuri de la aceasta gala. Eleganta actrita i-a facut pe toti cei din sala sa stranga din dinti in momentul in care a inceput sa rada ca o scolarita. Aceasta a descris ce actor bun este sotul ei Banjamin (dar si de ce!), cum Mila Kunis devine Mila "Buze Fierbinti" Kunis, dar si cum o convingea regizorul Darren Aronofsky sa traga dubla dupa dubla.


9. Robert De Niro ( 2011) Prezent la gala pentru a primi trofeul Cecil B. DeMille, oferit pentru intreaga cariera De Niro a comentat ca membrii Asociatiei presei straine de la Hollywood (cei care decid castigatorii) sunt disperati sa fie vazuti alaturi de staruri.Ooops!


10. Colin Farrell (2009). Actorul si-a tras nasul in timpul discursului, scuzandu-se ca este racit. Nu a ezitat insa sa faca trimitere la consumul de cocaina, o perioada mai nefasta din viata sa.
 

 

11. Jodie Foster (2013). Actrita a fost recompensata cu premiul pentru intrega activitate, insa cand a urcat pe scena, discursul ei a creat rumoare in sala. Destul de incoerent, actrita a incerc in discursul ei sa faca referire la orientarea ei sexuala, fiind cunoscut faptul ca este lesbiana. 

 

 

12.The Tourist (2012). Ricky Gervais, gazda editiei din 2012, a reusit sa creeze unul dintre cele mai controversate momente din istoria Globurilor de Aur, atunci cand a lovit puternic filmul The Tourist, nominalizat pentru cel mai bun film. "Eu nu am vazut filmul, dar cine l-a vazut? Dar stati, inseamna ca e bun daca e nominalizat. Si as vrea sa nu mai continuati zvonul cum ca Asociatia Presei Straine l-a nominalizat doar ca sa petreaca alaturi de Angelina Jolie si Johnny Depp". Filmul a fost un fiasco total, ce-i drept, insa glumele au fost considerate prea nesarate si deloc amuzante.

 

 

13. Jennifer Lawrence (2013) Frumusica Americii a avut unul dintre cele mai bune momente in 2013, cand a luat si Oscarul pentru Silver Linings Playbook. Inainte, insa, actrita a primit si trofeul Globul de Aur, insa una dintre glumele din discurs nu a fost primita foarte bine de catre fani. "Am invins-o pe Meryl" a fost gresit interpreta la acel moment si a deveni viral, insa actrita a lamurit ca era vorba doar de o gluma si ca se simte onorata ca a fost nominalizata in aceeasi categorie cu legendara actrita.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies