marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur 2014: Amy Adams, cea mai sexy aparitie in acest an. Care au fost cele mai elegante actrite

Stralucire si rafinament pe covorul rosu de la Globurile de Aur 2014. Cateva dintre vedete au atras atentia cu rochiile sexy si decoltate.

Globurile de Aur 2014: Amy Adams, cea mai sexy aparitie in acest an. Care au fost cele mai elegante actrite

Margot Robbie a fost in centrul atentiei cu rochia ei decoltata, la fel si Amy Adams. Vedeta din American Hustle a stralucit intr-o rochie rosie extrem de decoltata.  Adams este nominalizata pentru cea mai buna actrita intr-o comedie.

 

 

 

 

 

Robin Wright a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama, dar a avut un moment stanjenitor pe scena, cand rochia decoltata a aratat mai mult decat trebuia. Evident, cameramanii si fotografii nu au ratat momentul

 

 

 

 

 

La fel de sexy a fost si Sofia Vergara, care ca intotdeauna atrage toate privirile cu bustul impresionant.

 

Amber Heard, cunoscuta publicului din The Rum Diary sau Paranoia a optat pentru o rochia albastru inchis, cu o crapatura care i-a expus frumoasele picioare.

 

Olivia Wilde, care in acest an a jucat in productia Rush, nominalizata la cea mai buna drama, a surprins pe toata lumea. Actrita este insarcinata, insa si-a pastrat silueta impecabila.

 

 

Kelly Osbourne a avut parte de un moment mai putin placut inainte de gala. Rochia pe care o purta s-a rupt si a fost nevoit sa repare incidentul.

 

 

Sofia Vergara la petrecerea dupa decernarea premiilor

 

 

Miranda Kerr

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies