marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur 2013: Argo si Ben Affleck au cucerit cele mai importante premii. Vezi lista completa a castigatorilor

Seara de aur pentru Hollywood. Luni dimineata, in Los Angeles, cea de-a 70-a gala a Globurilor de Aur si-a desemnat castigatorii. Ben Affleck a fost cel care a triumfat, cu doua Globuri de Aur importante: pentru cel mai bun regizor si cel mai bun film de drama, Argo. Daniel Day-Lewis si Jessica Chastain au fost numiti cei mai buni actori, iar Les Miserables a primit cele mai multe Globuri de aur - trei, inclusiv pentru cel mai bun musical.

Globurile de Aur 2013: Argo si Ben Affleck au cucerit cele mai importante premii. Vezi lista completa a castigatorilor

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase momente de pe covorul rosu la Globurile de Aur 2013!


Gala Globurilor de Aur 2013 si-a anuntat castigatorii iar surprizele nu au lipsit. Les Miserables, musicalul regizat de Tom Hooper a primit cele mai multe premii - 3 Globuri de Aur, pentru cel mai bun musical si pentru interpretari: Anne Hathway si Hugh Jackman.


Filmul Argo a primit cele mai importante premii: pentru regie - Ben Affleck si a fost premiat pentru cel mai bun film de drama in defavoarea lui Lincoln de Steven Spielberg. Si Django Unchained a primit 2 Globuri de Aur: cel mai bun scenariu - Quentin Tarantino si cel mai bun actor in rol secundar intr-o drama - Christoph Waltz, categorie unde s-a batut cu colegul sau din Django Unchained, Leonardo DiCaprio.

 

Tanara Jennifer Lawrence a castigat la 22 de ani Globul de Aur pentru interpretarea din Silver LIngins Playbook, in fata unor nume grele printre care si Meryl Streep la categoria cea mai buna actrita intr-un film de comedie. Daniel Day-Lewis a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor principal in film de drama, iar Jessica Chastain s-a impus la categoria rol principal in film de drama cu interpretarea din Zero Dark Thirty.


La capitole seriale, Homeland a luat toate premiile importante: cel mai bun serial de drama si 2 Globuri de Aur pentru interpretare, Claire Danes si Damian Lewis.
 

Surpriza a fost sitcomul Girls, care a primit Globul de Aur pentru cel mai bun serial de comedie si cea mai buna actrita intr-un rol de comedie - Lena Dunham.

 

Jim Parson, din The Bing Bang Theory nu a mai castigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, trofeul revenindu-i lui Don Cheadle pentru House of Lies.
 

 

 

Lista completa a castigatorilor la Globurile de Aur 2013:

 

Cel mai bun film - drama:  Argo
 

Cel mai bun film - comedie / musical: Les Miserables

Cel mai bun regizor: Ben Affleck - Argo
 

Cel mai bun rol principal masculin intr-un film - drama: Daniel Day-Lewis - Lincoln
 

Cel mai bun rol principal masculin intr-un film - comedie/ musical: Hugh Jackman - Les Miserables
 

Cel mai bun rol principal feminin intr-un film - drama:  Jessica Chastain - Zero Dark Thirty
 

Cel mai bun rol principal feminin intr-un film - comedie/ musical: Jennifer Lawrence - Silver Lingins Playbook

Cel mai bun actor in rol secundar intr-un lungmetraj: Christoph Waltz - Django Unchained

Cea mai buna actrita intr-un rol secundar intr-un lungmetraj: Anne Hathaway - Les Miserables
 

Cel mai bun scenariu: Quentin Tarantino - Django Unchained

Cel mai bun film strain: Amour
 

Cea mai buna coloana sonora: Life of Pi

Cel mai bun cantec: Skyfall

Cel mai bun lungmetraj animat: Brave
 

Cel mai bun serial TV - drama: Homeland
 

Cel mai bun serial TV - comedie: Girls

Cel mai bun lungmetraj TV sau miniserie: Game Change

Cea mai buna actrita intr-un serial TV - drama: Claire Danes  - Homeland

Cel mai bun actor intr-un serial TV - drama: Damian Lewis  - Homeland
 

Cel mai bun rol principal feminin intr-un serial comedie/ musical: Lena Dunham - Girls
 

Cel mai bun actor principal intr-un serial - comedie/ musical: Don Cheadle - House of Lies

Cel mai bun rol principal feminin intr-o miniserie sau intr-un film TV: Julianne Moore - Game Change
 

Cel mai bun rol principal masculin intr-o miniserie sau intr-un film TV: Kevin Costner - Hatfields & McCoys (2012)
 

Cel mai bun rol secundar masculin intr-un serial, intr-o miniserie sau film TV:  Ed Harris - Game Change
 

Cel mai bun rol secundar feminin intr-un serial, miniserie sau film de televiziune:  Maggie Smith - Downton Abbey (2010)
 

Premiul pentru intreaga cariera (Cecil B. deMille Award): Jodie Foster
 


Vezi aici moment cu moment cum s-a desfasurat Gala Globurilor de Aur 2013


06:00 Tina Gey si Amy Poehler isi iau la revedere. Inca o Gala a Globurilor de Aur si-a desemnat castigatorii

 

05:59 George Clooney urca pe scena, impreuna cu echipa, sa ridice Globul de Aur

 

05:58 Globul de Aur pentru cel mai bun film de drama este castigat de Argo

 

05:57 Julia Roberts vine pe scena sa prezinte cel mai bun film de drama, ultimul premiu din aceasta seara

 

05:51 Daniel Day-Lewis: "Va multumesc sincer pentru acest premiu. Sunteti siguri ca mai e loc pentru un fost presedinte pe aceasta scena? a glumit actorul. "O sa am grija de acest premiu. Colegii mei, sunt mandru sa fiu nominalizat cu voi, sunteti extraordinari. Steven Spielberg, esti un om umil, un maestru, si ca prieten, mi-ai oferit o experienta pe care o voi pretui pentru tot restul vietii."

 

05:50 Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un film de drama este castigat de Daniel Day-Lewis

 

 

05: 50 George Clooney prezinta cel mai bun actor intr-un rol de drama

05:48 Jessica Chastain urca pe scena, vizibil emotionata. Actrita are lacrimi in ochi: "Ani de zile m-am zbatut sa ajung aici si am fost de multe ori lasata deoparte. Sunt foarte fericita si multumesc tuturor. Ii multumesc lui Kathyrn Bigelow pentru ca mi-a oferit sansa sa joc un astfel de rol, care sparge tiparele la Hollywood. Nu pot sa nu o compar pe Maya, personajul meu, cu tine. Le-ai oferit femeilor cu acest rol enorm de mult"

 

05:47 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un film de drama este castigat de Jessica Chastain

 

 

05:46 George Clooney vine pe scena si il felicita pe Ben Affleck. Actorul prezinta categoria cea mai buna actrita intr-un film de drama

 

05:41 Producatorii si actorii filmului urca pe scena. Intreaga sala aplauda in picioare

 

05:40 Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie/musical este castigat de Les Miserables

 

05:39 Dustin Hoffman este pe scena sa prezinte cel mai bun film de comedie/musical

 

05:38 Dupa pauza, Jeremy Renner vine pe scena sa prezinte Zero Dark Thirty, filmul regizat de Kathryn Bigelow. Actorul a lucrat cu aceasta la The Hurt Locker, cu care Bigelow a devenit prima femeie premiata cu Oscar pentru regie

 

05:32 Hugh Jackman "Multumesc, imi cer scuze ca sunt bolnav, insa ma simt minunat. Les Miserables este un proiect facut cu pasiune, ii multumesc lui Tom Hooper, fara el, eu nu stateam aici. Ii multumesc sotiei mele, care e cea mai tare femeie din lume. Debra, iti multumesc iubito, ca ai mereu drepate", a spus actorul sustinand ca ea este cea care l-a convins sa nu renunte la rol cand credea ca nu va face fata.

 

05:31 Globul de Aur pentru  cel mai bun actor in rol principal intr-un film de comedie/musical este castigat de Hugh Jackman

 

 

05:30 Jennifer Garner urca pe scena si glumeste ca sotul ei, Ben Affleck, a uitat sa il mentioneze pe George Clooney la multumiri. Actrita prezinta cel mai bun actor intr-un film de comedie/musical

 

05:29 Christian Bale vine pe scena sa prezinte filmul Silver Lingins Playbook, la categoria cel mai bun film de comedie/musical

 

05:22 Lena Dunham este din nou pe scena, alaturi de echipa pentru a ridica premiul

 

05:21 Cel mai bun serial de comedie - Girls

 

05:20 Jay Leno si Jimmy Fellon vin pe scena sa prezinte categoria cel mai bun serial de comedie

 

05:19 Josh Brolin prezinta filmul Moonrise Kingdom, nominalizat la cel mai bun film de comedie/musical

 

05:18 Ben Affleck vine pe scena, sala se ridica in picioare sa il aplaude: "Cand numele tau este alaturi de cele nominalizate, este extraordinar. Nu ma asteptam la asta niciodata. " Steven Spielberg nu pare deloc fericit.

 

 

05:17 Globul de Aur pentru cel mai bun regizor este castigat de Ben Affleck (Argo)

 

 

05:16 Halle Berry urca pe scena sa prezinte categoria cel mai bun regizor

 

05:04 Jodie Foster vine pe scena in aplauzele tuturor celor din sala. "Am 50 de ani, o da. Trebuie sa fac asta si fara rochie, dar poate mai incolo. Robert, iti multumesc pentru tot si ca ma sustii. 46 de ani in industria asta de film e enorm. Azi ma simt ca printesa balului. Toti cei de aici sunt ca niste parinti pentru mine, m-au sustinut mereu. Impart cele mai frumoase amintiri cu toti cei cu care am lucrat. Sunt pregatita sa spun ceva ce va soca...sunt singura. Glumesc." Actrita a facut o referire  la orientarea ei sexuala, aceasta fiind lesbiana. " Sper sa nu fiti dezamagiti de discursul meu, am avut unul pregatit in preistorie. Nu am un reality show, daca as avea ar fi plictisitor.  Mel Gibson, stii ca m-ai salvat, nu as fi putut fi aici fara tine." Actrita a plans in timp ce declara ca isi iubeste mama. Momentul i-a impresionat pana la lacrimi pe cei din sala si a dat de inteles ca e gata sa se retraga, spunand ca nu va mai reveni pe nici o scena.

 

04:59   Robert Downey Jr urca pe scena pentru a prezenta premiul pentru intreaga cariera (Cecil B. de Mille Award), acordat lui Jodie Foster. "Domnisoara Foster, trebuie sa stii cat de mult te iubesc. Sunt aici pentru Jodie." Robert Downey Jr. citeaza dintr-un discurs de-al actritei, in care declara ca isi dorea un hamster, iar acum, actrita a primit din mainile lui Mel Gibson un hamster de jucarie. Cei din sala vizioneaza un colaj video cu cele mai frumoase momente din cariera cinematografica a lui Jodie Foster.

 

04:57 Dupa cateva minute de pauza, gazdele revin pe scena,  cu doua pahare in mana, glumind. "Uite cat de beata e Glenn Close", iar actrita intra in joc prefacandu-se ametita.

 

04:52 Lena Dunham vine pe scena sa isi ridice premiul. "Acest premiu este pentru toti cei care simteau ca nu isi gasesc locul, la fel ca mine".

 

04:51 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie este castigat de Lena Dunham in "Girls"

 

04:50 Jason Bateman si Aziz Ansari prezinta categoria pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie. Azizi glumeste spunand ca actritele din Downtown Abbey l-au "ametit"

 

04:47 Liev Schreiber urca pe scena si prezinta filmul Life of Pi, regizat de Ang Lee, nominalizat la cel mai bun film de drama

 

04: 46 Mark Andrews, regizorul filmului, vine pe scena sa ridice premiul: "Holly cow...Ce filme animate bune au fost nominalizate. Sa fii curajos inseamna sa fii sincer cu tine si sa le oferi si celorlati aceasta libertate"

 

04:45 Globul de Aur pentru cel mai bun film de animatie este castigat de Brave

 

04:44 Sacha Baron Cohen urca pe scena sa prezinte cel mai bun film de animatie

 

04:38 Claire Danes urca pe scena. "Wow, deja sunteti prea generosi cu mine. Toate colegele mele nominalizate sunt splendide si geniale. Sunt mandra sa lucrez in industria asta in acest moment."

 

04:37 Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama este castigat de Claire Danes ("Homeland")

 

 

04:36 Lea Michele prezinta cea mai buna actrita intr-un serial de drama

 

 

04:34 Michael Haneke, regizorul filmului Amour, urca pe scena pentru a ridica premiul. "Le multumesc actorilor mei, fara ei nu eram aici, premiul este pentru ei".

 

04: 34 Cel mai bun film strain - Amour

 

04:33 Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone prezinta categoria cel mai bun film strain. Cei doi glumesc "engleza este pentru noi o limba straina. E jenant".

 

04:28 Actorul le multumesc echipei si colegilor din distributie.

 

04:27 Cel mai bun actor intr-un serial de comedie este Don Cheadle in serialul House of Lies

 

04:26 Luciy Liu si Debra Messing prezinta categoria cel mai bun actor intr-un serial de comedie/musical

 

04:25 Jeremy Irons prezinta comedia Salmon Fishing in The Yemen, la categoria cel mai bun film de comedie/musical

 

04:23 Quentin Tarantino vine pe scena. "Wow, nu ma asteptam, asta e o surpriza si imi place sa fiu surprins. Oricine castiga acest premiu inseamna ca a avut actori buni, iar toti acestia stau la masa, mai putin Samuel L. Jackson".

 

04:23 Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu este castigat de Quentin Tarantino pentru Django Unchained

 

04:22 Robert Patinson si Amanda Seyfried prezinta cateogria cel mai bun scenariu

 

04:16 Anne Hathaway vine pe scena: "O, Doamne, asta se intampla. Multumesc ca sunt in aceasta camera si celor care mi-au schimbat viata. Multumesc pentru acest glob pe care il voi folosi impotriva indoielilor mele, dar le multumesc si colegelor mele care au fost nominalizate".  Actrita ii multumeste in special lui Sally Fiedl, un model pentru ea. "O sa scurtez, ii multumesc mamei mele, celor care au facut acest film si distributiei din Les Miserables, care sunt foarte talentati. Hugh, ai fost genial, te iubesc. Tom Hooper, ai plans alaturi de mine pe platou cand plangeam si eu."

 

04:15 Cea mai buna actrita in rol secundar este  Anne Hathaway in Les Miserables

 


04:14 Megan Fox si Jonah Hill urca pe scena, actrita glumeste spunandu-i lui Jonah ca nu a mai sunat-o. Cei doi prezinta categoria cea mai buna actrita in rol secundar

 

04:13 Jamie Foxx urca pe scena si prezinta Django Unchained, filmul lui Tarantino, in care are rol principal. "Christoph, esti extraordinar, Leo, la fel. Quentin, omule, te aud"

 

04:12 Ed Harris castiga Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un film de televiziune

 

04:12 Kristen Bell si John Krasinski prezinta categoria cel mai bun actor in rol secundar intr-un film de televiziune

 

04:06 Actrita urca pe scena si isi incepe discursul.  "Am invins-o pe Meryl", glumeste Jennifer. "David iti multumesc ca mi-ai dat o sansa. Esti cel mai bun, Bradley esti incredibil si ma faci mai buna mereu. Harvey, iti multumesc pentru oricine ai ucis ca sa ajung eu aici."


04:05 Globul de Aur pentru cea mai bun actrita intr-un film de comedie este castigat de Jennifer Lawrence

 

03:58 Will Ferrell si Kristen Wiig urca pe scena si prezinta categoria cea mai buna actrita intr-un rol de comedie/musical.

 

03:57 Bill Clinton, fostul presedinte SUA, a urcat pe scena, intr-un ropot de aplauze, toata sala s-a ridicat pentru a-l aplauda si prezinta filmul Lincoln, regizat de Steven Spielberg, nominalizat la cateogira cel mai bun film de drama. "In Lincoln vedem un om mai bun decat ne imaginam. Noi ne aflam aici pentru ca el a existat". Un moment istoric pentru Globurile de Aur

 

03:56 Kevin Costner urca pe scena: "Le multumesc celor din  Romania si echipei ca am putut realiza acest filn. Imi aduc aminte cand am intrat prima oara in aceasta camera, cand eram la inceput, se sarbatorea munca lui Gregory Peck. A fost o seara de vis. De atunci, totul a fost o calatorie minunata."

 

03:55 Cel mai bun actor intr-o miniserie/film de televiziune este Kevin Costner pentru rolul din Hatfields & McCoys (2012)

 

03:54 Jessica Alba si Kiefer Sutherland urca pe scena si prezinta categoria cel mai bun actor intr-o miniserie/film de televiziune

 

03:49 Adele urca pe scena: "Dumnezeleu, Dumnezeule. Multumesc atat de mult, nu-mi vine sa cred. Eu am venit aici sa sa ies o seara, sincer, impreuna cu amica mea, suntem amandoua mame, vroiam o seara de distractie.  Daniel Craig, ai fost extraordinar, la fel si Sam Mendes" a spus Adele emotionata.

 

03:48 Globul de Aur pentru cel mai bun cantec original dintr-un film este castigat de Adele cu melodia Skyfall


03:47 Jennifer Lopez si Jason Statham raman pe scena si prezinta categoria cel mai bun cantec

 

03:45 Mychael Danna urca pe scena, vizibil emotionat: "Ma simt norocos ca am lucrat la Life of Pi, un film unic in viata, impart premiul meu cu Ang Lee. Iti multumesc ca ne-ai indrumat in aceasta experienta deosebita" a spus acesta

 

03:44 Globul de Aur pentru cea mai buna coloana sonora este castigat de Mychael Danna - Life of Pi


03:44 Jennifer Lopez si Jason Statham prezinta categoria cea mai buna coloana sonora. Actrita arata spendid intr-o rochien din dantela transparenta

 

03:42 John Goodman si adevaratul Tony Mendes, interpretat de Ben Affleck in drama Argo, urca pe scena pentru a prezenta Argo, la categoria cel mai bun film de drama. Tony Mendez vorbeste despre adevarata misiune din spatele filmului fals folosit de CIA pentru cea mai grea misiune secreta


03:36 Producatorul executiv al serialului urca pe scena pentru a ridica Globul de Aur, impreuna cu actorii serialul, Damian Lewis si Claire Danes. "As fi vrut sa o vedeti pe Claire Danes cum filma insarcinata si facea eforturi pentru a ne ridica la inaltimea primului sezon."

 

03:35 Serialul  Homeland castiga Globul de Aur pentru cel mai bun serial de drama

03:34 Salma Hayek si Paul Rudd raman pe scena si prezinta categoria cel mai bun serial de drama, insa au parte de niste momente usor jenante, dupa ce raman filmati pe scena, desi trebuia sa intre filmuletul de prezentare al nominalizatilor
 

03:33 Damian Lewis urca pe scena pentru a-si lua premiul. "Multumesc tuturor, ultimele 18 luni au fost o aventura si vreau sa impart premiul cu cea mai tare echipa cu care am lucrat. Helen, draga mea, sotia, mea te iubesc. Vreau sa ii dedic premiul mamei mele, care stiu ca de sus, ma priveste si sper sa fie mandra de mine, ca actor."

 

03:32 Globul de Aur pentru cel mai buna actor intr-un serial de drama este castigat de Damien Lewis, din serialul Homeland


03:30 Salma Hayek si Paul Rudd urca pe scena pentru a prezenta cel mai bun actor intr-un serial de drama

 

03: 29 Rosario Dawson prezinta filmul Best Exotic Marigold Hotel, nominalizat la categoria cel mai bun film de comedie/musical. Cei din sala vad un colaj video cu imagini din filmul din care fac parte Judi Dench sau Maggie Smith

 

03:28 Dupa o scurta pauza, gazdele Galei revin si  o invita pe scena pe Dr. Aida Takla-O’Reilly, presedinta Asociatei Presei Straina de la Hollywood, care organizeaza Globurile de Aur. Aceasta glumeste si il roaga pe Bradley Cooper sa o sune

 

03:22 Catherine Zeta Jones urca pe scena pentru a prezenta filmul Les Miserables, din categoria cel mai bun film musical/comedie. Actrita arata splendid si incepe prezentarea cantand

 

03:21 Actrita multumeste tuturor, spunand ca are cea mai frumoasa meserie din lume: "Copiii mei vor fi atat de fericiti", a spus aceasta

03:20 Julianne Moore castiga Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un film de televiziune in Game Change

 

03:19 Echipa de productie din spatele filmului urca pe scena, alaturi de Julianne Moore, actrita principala, pe care echipa a laudat-o pentru curajul de a o juca pe Sarah Palin


03:18 Globul de Aur pentru cea mai buna miniserie sau  film de televiziune este castigat de filmul Game Change

 

03:17 Eva Longoria si Don Cheadle urca pe scena pentru a prezenta Globul de Aur pentru cea mai buna miniserie film de televiziune si cea mai buna actrita intr-o miniserie/film de televiziune

 

03:12 Maggie Smith castiga Globul de Aur pentru cel mai bun rol secundar feminin intr-un serial, miniserie sau film de televiziune

 

03: 11 Dennis Quaid si Kerry Washington prezinta cea mai buna actrita in rol secundar in serial de televiziune/miniserie


03:10
Christoph Waltz ii multumeste lui Tarantino ca i-a oferit incredere si sansa de a juca in Django Unchained si continua lista de multumiri pentru Leonardo DICaprio, care a fost si el nominalizat la aceeasi categorie

 

03:09 Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar este castigat de Christoph Waltz


03:07 Kate Hudson si Bradley Cooper prezinta premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar

 

03:03 Prezentatoarele ii saluta pe cei din sala, printre care Daniel Craig, Ben Affleck, Anne Hathahway, Quentin Tarantino sau Kathryn Bigelow. Tina Fey glumeste si spune ca n-a vazut o interpretare mai emotionala si solitara a lui Anne de cand a prezentat Oscarurile alaturi de James Franco
 

03:00 Tina Fey si Amy Poehler, gazdele Galei au urcat pe scena, in aplauzele celor din sala, atmosfera incepe sa se destinda

 

02:59 Mai este un minut pana cand va incepe editia cu numarul 70 a Galei Globurilor de Aur, iar starurile au defilat pe covorul rosu din fata Beverly Hilton Hotel, Los Angeles. Incepe o seara de Aur pentru Hollywood

 

 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies