marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Moment jenant. Ce show scandalos a oferit Gerard Depardieu in public

Actorul francez Gerard Depardieu, in varsta de 62 de ani, a avut o nevoie atat de presanta, marti, incat a urinat in afara toaletelor, pe culoarul unui avion al companiei CityJet, filiala a grupului Air France-KLM, care zbura pe ruta Paris-Dublin, a anuntat compania franceza, miercuri.

Moment jenant. Ce show scandalos a oferit Gerard Depardieu in public

"Confirm doar faptul ca el (Gerard Depardieu) a urinat intr-adevar in avion", in afara toaletelor, a declarat un purtator de cuvant al grupului Air France.

Potrivit postului de radio Europe 1, actorul a urinat in fata celorlalti pasageri, in timp ce avionul se afla in faza de decolare, desi o insotitoare de bord i-a cerut sa astepte sa mearga la toaleta dupa ce avionul va ajunge in aer.

"Vreau sa urinez, vreau sa urinez", ar fi spus actorul francez, ridicandu-se de pe scaunul sau, in timp ce toti ceilalti pasageri se aflau pe locurile lor, cu centurile de siguranta fixate, a declarat o femeie care se afla in acel avion, intervievata de postul Europe 1. Dupa ce insotitoarea de bord i-a spus actorului ca trebuie sa astepte aproximativ un sfert de ora, Depardieu a declarat ca nu poate sa astepte.

"Iar atunci, el s-a ridicat in picioare si a facut pe jos", a adaugat aceeasi femeie.

"Se vedea ca bause, insotitoarea de bord era uimita", a afirmat ea, precizand ca nu au existat comentarii: " Totul s-a facut, as spune, in limitele curtoaziei. Nu au existat cuvinte, nu s-a spus nimic. Gerard Depardieu s-a asezat apoi la locul sau, iar noi am mers in hangarul aeroportului, pentru ca locul trebuia curatat", a explicat aceeasi pasagera.

Purtatorul de cuvant al companiei Air France-KLM a precizat ca incidentul s-a petrecut in timpul zborului pe ruta Paris-Dublin , marti seara, fara a adauga alte informatii. Purtatorul de cuvant nu a dat niciun fel de indicii despre eventualele urmari ale acestui incident.

Potrivit site-ului Aeroportului din Paris, acest zbor era asigurat de un avion Avro RJ-85, care are o capacitate maxima de 111 pasageri.

Figura celebra a cinematografiei franceze, cu o filmografie impresionanta, Gerard Depardieu s-a facut remarcat in ultimii ani prin numeroase excese si "derapaje" de limbaj. Gerard Depardieu, in varsta de 62 de ani, a castigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere in cinematografie, inclusiv o nominalizare la premiile Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", si un premiu Globul de Aur, pentru rolul sau din filmul "Cartea verde".

Sursa: mediafax.ro

Sursa foto: Getty Images
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies