marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney va avea un cavaler de onoare pe masura celebritatii sale. Cine ii va fi alaturi in cea mai importanta zi din viata

Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney, care se va casatori cu logodnica sa Amal Alamuddin in Italia, in toamna acestui an, a dezvaluit o matusa a viitorului mire.

George Clooney va avea un cavaler de onoare pe masura celebritatii sale. Cine ii va fi alaturi in cea mai importanta zi din viata

"Cred ca il va alege pe Brad Pitt sa ii fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni", a declarat Starla Clooney, matusa actorului George Clooney, citata de contactmusic.com.

Starla, care este pastor protestant, a confirmat de asemenea faptul ca nepotul ei se va casatori cu logodnica lui, o avocata in varsta de 36 de ani, in Italia, iar parintii viitorului mire, Nick si Nina Clooney, vor calatori in Europa saptamana viitoare pentru a ajuta la pregatirile de nunta.

"Prima data am auzit ca voiau sa se casatoreasca in Cincinatti, care nu este prea departe de Kentucky - acesta era unul dintre orasele la care se gandeau -, dar se pare ca Cincinatti nu a tras lozul castigator, iar nunta nu va avea loc acolo. Stiu insa ca Nick si Nina vor merge in Italia peste o saptamana si vor cauta, probabil, un loc potrivit pentru ceremonie", a adaugat Starla Clooney.

Totodata, ea s-a oferit sa oficieze o ceremonie de casatorie a cuplului in Statele Unite, pentru rudele cuplului care nu vor putea sa calatoreasca in Europa, potrivit Mediafax.ro.

George Clooney si Amal Alamuddin au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies